Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondhatnék 10 éves fiamnak? Mi és hogy lesz ha jön éjszaka a nedvesség .
csak akkor meséld el neki, ha kérdez
de akkor rendesen, mi miért van, hogy fog változni a teste, mire valók a heréi, fütyije
inkább te meséld el neki, minthogy a haverjaitól tudjon meg hülyeségeket
de szerintem 10 évesen még nem fog kérdezni semmit
később, amikor már nőnek a golyói, maszturbálni kezd, akkor már igen
ja igen, és azt is mondd el neki, hogyha ha az egyik golyója lejjebb van mint a másik az normális, kiskoromban én ezen paráztam :))
jaj a mai gyerkek nem igényelnek hasonlókat, még úgyis van 2-3 éve rá, ha megtörténik sem kell rohammentővel elvinni!
általában sokkal előbb a barátok beszélnek, kamuznak róla, ő is várja teljesen képben elsz mindennel (igaz néhány dolog hiányos téves lehet, de az a tapasztalatok hiánya miatt)
tőled szülő révén csekély az esélye hogy kérrdez, vagy a témát is szeretné hogy feszegesd, de elkell ezt is fogadni, felnőni hozzájuk, hogy igénylik a privát szférájukat... mondhatni ez van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!