Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondhatnék 10 éves fiamnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondhatnék 10 éves fiamnak? Mi és hogy lesz ha jön éjszaka a nedvesség .

Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 16:26
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Magyarázd el neki úgy ahogy tényleg van. Nem méhecske meg minden. De szerintem 10 évesen még talán ráér ezzel, bár nekem nincs gyerekem még.
2009. júl. 6. 16:33
 2/9 anonim ***** válasza:
94%

csak akkor meséld el neki, ha kérdez

de akkor rendesen, mi miért van, hogy fog változni a teste, mire valók a heréi, fütyije

inkább te meséld el neki, minthogy a haverjaitól tudjon meg hülyeségeket

de szerintem 10 évesen még nem fog kérdezni semmit

később, amikor már nőnek a golyói, maszturbálni kezd, akkor már igen

ja igen, és azt is mondd el neki, hogyha ha az egyik golyója lejjebb van mint a másik az normális, kiskoromban én ezen paráztam :))

2009. júl. 6. 16:58
 3/9 anonim ***** válasza:
27%

jaj a mai gyerkek nem igényelnek hasonlókat, még úgyis van 2-3 éve rá, ha megtörténik sem kell rohammentővel elvinni!

általában sokkal előbb a barátok beszélnek, kamuznak róla, ő is várja teljesen képben elsz mindennel (igaz néhány dolog hiányos téves lehet, de az a tapasztalatok hiánya miatt)

tőled szülő révén csekély az esélye hogy kérrdez, vagy a témát is szeretné hogy feszegesd, de elkell ezt is fogadni, felnőni hozzájuk, hogy igénylik a privát szférájukat... mondhatni ez van :)

2009. júl. 7. 01:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az igazat és 10 évesen itt az ideje... nem egy férfi ismerősömnél 10-12 éves kora közt történt az első ilyen eset... fel kell készíteni rá, aztán hajrá. ;)
2009. júl. 13. 20:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is inkabb most meseld el neki 1 even belul mert addig is nem vszinu h bekovetkezik (es ennek az lenne a lenyege h mar idoben tudjon rola) masreszt pedig meg nem fullos kamasz igy konnyebb vele szot erteni. legy termeszetes, ne feszengj es ne tabukent kezeld mert megerzi es nem fog merni kerdezni,stb. gondold ki elore h hogy fogod elmondani, az sokat segit. ha semmikepp nem megy, vegyel neki egy konyvet ami tiniknek szol es ilyesmikrol ir. velunk azt csinaltak. ideadtak h olvassuk el, max utana kerdezhettunk eztazt. igy nem volt olyan kinos. nem mondom h ez a legjobb megoldas de jobb mint semmi.
2009. júl. 13. 20:51
 6/9 A kérdező kommentje:
hallottam már ilyen könyvecskéröl de mi is lehet a címe hogy keressem? :)
2009. júl. 13. 22:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ne könyvecskét adj neki... leülsz vele és elmondod...
2009. júl. 14. 00:04
 8/9 A kérdező kommentje:
férjemnek emlitettem a dolgot azt mondta még szerinte korai . Hátttt!!! nem tom.Valamit csak kénne ennek a gyereknek mondani ha még nem is a fő okot :)Olyan érett fejlet az én fiam.
2009. júl. 14. 15:35
 9/9 anonim válasza:
Nem akarok rosszat mondani, de szerintem mikor ez lesz addigra tisztában lesz vele, hogy mi az. És szerintem ugyis odadobja a szennyesbe a nadrágját ha összespricceli. És ha te nem említed meg neki amit találtál, akkor mind2-en nyugodtak lesztek.
2011. márc. 9. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!