Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért járnak a lányok párosáva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért járnak a lányok párosával WC-re nyilvános helyeken?

Figyelt kérdés
Amióta élek, nem jövök rá... :)
2009. júl. 6. 06:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
nálunk ez azért alakult ki, mert a suliba a vécéajtón nem volt semmi hogy ott maradjon ahol kéne, szóval tartani kellett hogy ki ne nyíljon. amúgy meg már megszokásból. de ha jön velem, akkor ott áll az ajtónál, és nem kell bezárnom, kockáztatnom hogy bennragadok, mert látják akkor hogy ott nyilván vannak ;)
2009. júl. 6. 10:24
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Én sok wc-re anyukám tanácsa nélkül sem ülök le, mert véletlenül se akarok elkapni valamit. Inkább "pózba" vágom magam :D

Amúgy suliban sokszor mentem egyedül a wc-re, de tényleg gyakran megesik, hogy ha épp van nálam kabát akkor azt nem tudom hova rakni, mert a táskát még csak-csak lerakom a földre, de a kabátot kizárt.

2009. júl. 6. 11:50
 13/21 anonim ***** válasza:
64%
17/L vagyok. Egyedül is ki merek menni a wc-re suliban, vagyok olyan bátor. :D Ha viszont egyik barátnőm megkér megyek vele, de hogy őszinte legyek én sem értem miért jó csoportosan mászkálni oda. Hiszen az ég szerelmére az egy wc, miért kell tudnia akár barátnőnek is, hogy éppen pisilek? Normális emberi működés meg minden, de szerintem ez rám tartozik.
2009. júl. 6. 13:03
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

nálunk már csak megszokás :)

akkor is így megyünk ha semmi táska,kabát nincs nálunk.. :D

és természetes hogy nem ülünk rá deszkára nyilvános wc-n xD

mikor kisebbek voltunk mindig itt beszélgettünk vagy ha friss volt a levegő még ettünk is suliban xD

azért néha egyedül megyek..

az e-mail nélkül a magyarázatot én sem nagyon értettem volna :D ez így kialakult és kész

amúgy én látok fiúkat is kettesével járkálni :D

de ők úgy csinálják hogy bemegy az egyik és pár másodperc múlva jön a másik..xD meg néha csak bemennek és alig telik egy pár másodperc már jönnek is ki..xD

és csodálkoztok ha a lányoknak kicsit tovább tart :D

2009. júl. 6. 13:40
 15/21 anonim válasza:
85%
na, felvilágosultam. de ha semelyik lány sem ül rá, akkor mitől lenne koszos?
2009. júl. 6. 22:15
 16/21 anonim ***** válasza:
78%
sok okos nem ül rá,sok buta ráül...vagy ha nem is ülnek rá nem igazán tudnak célozni xD
2009. júl. 6. 22:36
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
találkoztam már lehányt/véres wc-vel. nos, ettől is lehet koszos, az ilyenre meg pláne nem ülök le.
2009. júl. 6. 23:20
 18/21 anonim válasza:
100%
a nyilvános WCbe szerintem kifejezetten kellemetlen csoportosan menni, mert kihallgatod, ahogy a másik csurgat:-D de egyébként azért, hogy ne unatkozzanak az odauton, a visszauton, és ha esetleg várni kell a WC-re, addig sem.
2009. júl. 8. 10:51
 19/21 anonim ***** válasza:
24%

Tehát az a férfi az idióta, aki megkérdezi, hogy miért volt bent sokáig a nő.

Nem is az, akinek az ÖSSZES cuccát muszáj bevinnie a klotyóba, és töketlenkedni (szó szerint) tíz percen keresztül... Értem. És főleg, mivel tapasztalatok alapján csinálják ezt a nők - ahogy az az idézett blogbejegyzésből is kiderült -, folyamatosan elkövetik ezt a hibát. Ha sosincs akasztó, meg zár, meg ilyenek, akkor minek kell mindent bevinni? Úristen! Úristen! Úristen! Női logika... :)

2009. júl. 18. 08:25
 20/21 anonim ***** válasza:
emailes :D
2014. okt. 21. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!