Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Be merjem jelölni facebookon?
Van egy srác a suliból, aki nagyon bejön. Max látásból ismerjük egymást, sosem beszéltünk, de nem lakik tőlünk messze. Most nyári szünet van ugye, így jobban be merem jelölni mint suli időben, de még így sem annyira ://
Nem ciki ez?
Miért ne jelölhetnéd be? Valamilyen szinten ismered, nem? Nem szerelmet vallasz neki, és nem ráerőszakolod magad... úgyhogy bátran! :)
Viszont ha kicsit bátrabb vagy, akkor ezzel el is indíthatsz egy beszélgetést...
" Szia. Azt hiszem, ismerlek, de vagyok benne biztos... és nem akarok beégni, szóval ha Te vagy az, akit itt és itt, ekkor meg ekkor szoktam látni, akkor jelezz vissza! :) "
Vagy valami hasonló... és akkor a reakciója is lejön, meg ha szimpatikus vagy neki, legközelebb rád is köszön.
Köszi azoknak, akik értelmesen válaszoltak :)
Végül bejelöltem, már beszéltünk is azóta, aranyos meg minden :)
istenem jelöld be..... csak is jól jársz, vagy sehogy. veszíteni nem fogsz semmit..
ha nem tudja ki vagy, akkor majd rád ír hogy helloszia honnan ismerlek? és akkor már dumaviszonyba kerültetek. ha meg ismer akk egyszerűen csak visszajelöl, nem fog felkeresni téged, hogy úristen te hülye p*csa mi a ráknak jelöltél be facebookon.
egyébként megjegyzésnek, tényleg nem lehetsz több 14-15 évesnél.. azok szoktak ezen rinyálni -.-'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!