Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Megszánnátok és elárulnátok mit gondolhat ez a srác?
így van és ez nagy igazság
én sosem hallgatok a szívemre ha pasizok akár nekem udvarolnak akár én flörtölök valakivel. Mindig az eszemre hallgatok és folyamatosan elemzem az illetőt és ha valami sántít vagy olyat vélek felfedezni ami nem tetszik vagy látom hogy átvághat akkor lelépek
ezért nagyon nehezen találok párt mert sosem adom át magam teljesen neki és az érzelmeimnek sem mert mindenkiben kételkedek és úgy állok hozzá mindhez hogy "na ez is csak dugni akar" nem adom meg senkinek azt az örömet hogy esélye legyen kihasználni
mellesleg még szűz vagyok
19/L
Hát,egyáltalán nem ciki meg gáz, h 19 évesen szűz vagy, én 23 vagyok, és nem tartom gáznak, h még nem vesztettem el
Néha bekattanok, és beesik egy- két fentebb említett gyengeségem, de lassan rájövök, hogy olyan palit úgysem találok, aki megfelel a romantikus képzeteim elvárásainak, ha meg igen, akkor az nem engem fog akarni.:)
így van teljes mértékben egyet értek
előző voltam :) a 19/L :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!