Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meleg lányok, nektek milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg lányok, nektek milyen az álomcsaj?

Figyelt kérdés
Nektek milyen lányok tetszenek, a lányos, fiús, vagy esetleg az abszolút androgün? És ha az első, inkáb a kislányos vagy nőies? Tudom, hogy tudjátok, az álomcsaj nem létezik, a szerelem nem ezen múlik, ezek csak skatulyák stb. De ha választanotok kellene, melyik lenne az? Korra is kíváncsi vagyok! Ja, és nem azért kérdezem, mert a válaszoknak megfelelően változtatnék magamon:)

2012. jún. 18. 00:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:

57-es válaszadó:

Úúúú hát örülök, hogy nem csak nekem 10/11 pontos Eliza Duskhu...*.* hát kivagyok attól a nőtől, gyönyörű :$$ egyik női ideálom :DDD

18/L

2012. nov. 16. 20:08
 62/73 anonim válasza:

Sziasztok. Én egy 17 éves fiús csaj vagyok. :D Nem az a nagyon fiús de fiús. :D Barna a hajam kb vállig érő, a szemem sötét barna (azt mondjál szép :P) van egy szemöldök pc-m és egy "Love" tetoválás a középső ujjamon. Egyébként a stílusomra leginkább azt mondanám hogy olyan vagány/laza. Van gördeszkám és gitárjaim. Szóval ezek a dolgok amik úgy érdekelnek. Meg persze a lányok. :) Hha gondoljátok nyugodtan írjatok nem harapok. :)

Egyébként kérdésre a válasz. Ideál... --> álomideál: szép, csinos, fekete vagy szőke hajú, kék szemű, aranyos, hűséges, szeretnivaló, megbízható. Ezek nálam a főbb szempontok. De igazából ez csak az álom ideál, ami nem azt jelenti hogyha valaki nem ilyen nem is jöhet szóba. :) Amúgy a fiús csajok közül is vannak akik bejönnek. :P Hírességek közül pedig az abszolút favoritok: Elisha Cuthbert, Gwen Stefani, Cameron Diaz, Jordana Brewster és egy magyar lány, Tornyi Ildikó. (főleg a Társas Játékban játszott karaktere tetszik) :))

2012. nov. 18. 14:35
 63/73 anonim ***** válasza:

csajos lány vagyok, de az ing trikó is nagyon jól áll meg a nyakkendő, ritkán vetem be, de hatásosan :D

hm...mind1, hogy fiús vagy lányos telt vagy vékony (a kifejezetten soványak általában nem jönnek be) de előny a sötét haj, hogy állig ér, vagy hátközépig az mind1 :)

18/L

2013. jan. 30. 14:43
 64/73 anonim ***** válasza:

Nem bukom a velem egykorú csajokra. Leginkább a nőies, formás nők jönnek be, de jártam már aki kicsit fiúsabb volt..

Az álomnő...hmm...szőke haj, kék szem... de ne egy pláza cica aki ráadásul buta is, formás alak, nem feltétlen csont sovány... de ne is nagyon kövér...

Én leginkább laza nőies vagyok...semmi magassarkú mellkidobás... persze ha alkalom adja húzok olyan rucikat is :)

21/L

2013. jan. 30. 15:09
 65/73 anonim ***** válasza:
Világos szem, hosszú vörös haj, kis szeplök, na ettől beájulok :) Ja amúgy még az ázsiai csajok.
2013. jan. 30. 17:32
 66/73 anonim ***** válasza:

Na a kis szeplők nekem is nagyon az eseteim, imádom őket, de sajnos még egy ilyen leszbikus lánnyal sem találkoztam :(

19/L

2013. jan. 30. 17:46
 67/73 A kérdező kommentje:
Gyerekek, első körben a kérdésre válaszoljatok!:D
2013. jan. 31. 10:09
 68/73 anonim ***** válasza:

Az abszolút álomcsaj: Lányos! magas,sportosan vékony, kék szemű,barna bőrű,szőkésbarna hajú (Ha raszta,az még jobb!:))Egyetlen ilyen lányt ismertem. De maga volt a tökély!

Mostanában viszont nem tudom,mi van velem,de tetszik egy iszonyúan pasis csaj. Anja Edin....egy norvég kézilabdázó. Teljesen rá vagyok kattanva,pedig régebben messziről elkerültem a hasonló csajokat.

2013. ápr. 18. 15:16
 69/73 anonim ***** válasza:

Hű, ez az Anja Edin eléggé bejön, ahogy most megnéztem. :D

Amúgy nekem nagyon fontos, hogy legyen egy vagány kisugárzása az illetőnek, amúgy gyengém a rövid haj... És a butchos külső is. De nem kell azért túlzásba vinni a fiússágot, de egy bizonyos mértékig, ha valakinek jól áll ez a stílus, akkor az nálam az abszolút favorit.

Alkatra olyan középmagas (vagy alacsony) és nem kell, hogy túl vékony legyen.

Hajszín, szemszínből még nincs olyan, amitől önmagában lehidalnék.

Ezeken a külsőségeken kívül azonban nagyon fontos a belső, ezt is mutatja az, hogy aki most tetszik, az ezeknek kb. az ellentettje. :D (Bár ő is fiús, és elég jó lába van... :DD) De neki egyértelműen a belsője fogott meg.

Ja meg persze ilyenkor így leírok valamit, de szerintem mindenki ismeri azt az érzést, amikor meglát valakit, és egyből nem érti, hogy mi van. Mert egyszerűen olyan kisugárzása van az illetőnek, ami teljesen leveszi a lábáról. Na az a kedvencem. :D

2013. ápr. 18. 21:03
 70/73 anonim ***** válasza:

szép, nőies,normál alkatú idősebb nők a gyengéim:)

26/L

2014. febr. 4. 10:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!