Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen esélyei vannak a lányoknál egy 170 cm magas,110 kg-os pasinak?
Szerintetek, ha az említett paraméterekkel megáldott fiatalember, csupa jó tulajdonsággal rendelkezik (intelligens, humoros, magabiztos stb.), akkor könnyen csajozik, vagy így is sokan élből elhajtják?
Légyszi írjatok kort is a véleményekhez! Köszönöm!
nem ez számít, van, akinek ilyen jön be, ne rágódj ezen, legyen önbizalmad
17/l
Baráti körömben is van egy hasonló srác és mindig olyan női vannak, hogy... wow! :)
Jópofa, kedves, állati jó humora van, szóval ahogy előttem is írták: nem kell aggódnod. :)
legjobb barátnőm is a mackósabb pasikra bukik és még sokat ismerek rajta kívül, akinek ez jön be
a nők biztonságban érzik magukat ilyen srácok mellett
Köszönöm a biztató válaszokat!:)
Viszont nehéz elhinni, ahol egy lánynak több udvarlója akadhat, nem a jóvágású, sportos sráccal megy el, hanem a mackós típus fogná meg.
Barátom 180 centi és 105 kiló (volt már 110 is). Én 170 centi vagyok, és 56 kiló.
Ha belsőleg teljesen rendben vagy, és legalább egy valami megfog egy lányt a külsődben is (szép szemek, mosoly, kellemes hang), akkor nincs akadály :)
23/N
Nem egyszerűbb lefogyni, mint reménykedni, hogy így is jó vagy?
Nem csak a csajozásnál hátrány az, hogy dagadt vagy, hanem egészségügyi téren is...
Különben meg az a 110 kg lehet tiszta izom is, úgyhogy ebből nem lehet sokat megtudni, csak a kérdésből gondolom, hogy nem az izmaid nyomnak 110 kg-ot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!