Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akarom magam leégetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarom magam leégetni azzal a csaj előtt, hogy jutalomkönyvet kapok, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Évzárón kapok a közösségi munkámért, országos versenyen elért eredményekért jutalomkönyvet, de tiszta gáz, mert a suliba jár egy lány, akit mostanában fűzögetek és milyen ciki már, hogy könyvet kapok...

Mit csináljak?

18F

2012. jún. 16. 07:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki.Ezzel is felfigyelt rád legalább. Azthiszi,hogy intelligens vagy és megdolgoztál a jutalomért.
2012. jún. 16. 07:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez miért lenne ciki ember????? Áruld már el! Vagy a csaj analfabéta és 10-es IQ-val rendelkezik hogy lenézi azt aki jól tanul? Inkább legyél büszke magadra! OMG......
2012. jún. 16. 07:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha annyira szégyenled, hogy okos vagy, mondhatsz neki az átvétel után valami vicces marhaságot, mint pl: nem tudják, hogy loptam a diákkasszából, vagy hogy másoltad a wikipédiából stb...

De nem értem, miért lenne ez égő.

2012. jún. 16. 07:43
 4/8 anonim ***** válasza:
90%

kellett neked versenyre menni meg közösségi munkát végezni! most éghet a pofád. inkább fuveztél volna a többi normális fiatallal, vagy piálhattál volna meg bulizhattál volna. most akkor nem kéne ilyen borzalmas szégyent átélned, a csaj helyében én még le is köpnélek szerintem, de tuti nem lenne ezek után esélyed.

remélem most ebböl tanulsz, aztán ezentul eszed ágában se lesz még iskolába se járni, nemhogy jol tanulni. és eljársz végre kocsmázni ahogy eddig is kellett volna.

2012. jún. 16. 07:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Melyik a ciki? Az, hogy közösségi munkáért kapod, vagy hogy könyv? Vagy az, hogy ki kell menni a tömegből és az egész iskola előtt kell átvenni?

Amúgy sok választásod nincs, mivel azt nem teheted meg, hogy nem veszed át a könyvet.:) Viszont szerintem ebben semmi ciki nincs, legyél csak büszke arra, hogy valamiben kiemelkedő vagy!

Mondjuk az is igaz, hogy a tanároktól általában nem érdekes könyveket kap az ember jutalmul, hanem valami léleknemesítő borzalmat, de én kivédeném azzal, hogy a csajjal együtt röhögünk azon, hogy milyen bénasággal jutalmaztak meg - és máris nem olyan égő.

2012. jún. 16. 07:52
 6/8 anonim ***** válasza:
55%
Teríts a hátadra egy függönyt, és a könyvet magasra tartva szaladd körbe az iskolát, miközbez az Eye of the tigert énekled.
2012. jún. 16. 08:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Atyaég,ez a kérdés most komoly?:D
2012. jún. 16. 09:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Én mondjuk nem gondolnám, hogy ciki, sőt. Nekem mondjuk pozitívum lenne. Azt szűrném le belőle, hogy igazi közösségi ember, aki aktívan részt vesz az iskolai életben, okos és intelligens. Nálam mondjuk ez mind-mind pozitívum és szerintem az összes normális lánynál az.

Szerintem ez nem leégés lenne, sőt! :)

Büszke lehetsz magadra és szerintem a lány is pozitívumként fogja majd fel, ha normális, intelligens lány.

17/L

2012. jún. 16. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!