Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen? 20 évesen hogy változhat valaki ekkorát?
Mármint persze, a kérdés kissé költői, mert a két szememmel láttam, de akkor is.
Volt középsuliban egy osztálytársam. Namost a srác a sarokban ült, lefelé nézett és ha nagy ritkán megszólalt, akkor is halkan. Sokat hívtuk bulizni, de ritkán jött el. Főleg, ha tudta, hogy lányok is jönnek, akkor tuti nem jött. 2 éve ballagtunk. Nemrég találkoztunk újra és nem hittem el, amit láttam.
Először komolyan meg sem ismertem. "Menő" ruhákban volt egy szórakozóhelyen, mikor összefutottunk és a két szememmel látta, hogy csak aznap este két csajjal smárolt. Először voltam ezen a helyen, ahol összefutottunk és kiderült, hogy ő már jó fél éve szériatartozéka ott a buliknak.
Mikor elindultunk haza a barátnőmmel, nekem csak annyit mondott a volt osztálytársam "Nektek az előző öt év volt a legszebb, nekem a következő öt lesz az."
Csak pislogtam. 20 évesen az emberek már nemigen szoktak változni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!