Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbízhatok egy lányban, ha ő kezdeményezi a találkát, és társkeresőn ismerkedünk egyenlőre?
Figyelt kérdés
Mennyire bízhatok meg benne, ő kezdeményezte a találkát, ami elég furcsa, mert általában a lányok elvárják, hogy a fiú kezdeményezzen, itt meg ő írt nekem először! Hogy győződhetnék meg a szándéka tisztaságáról?2012. jún. 15. 22:01
1/10 anonim válasza:
egyértelmű, hogy a pénzedre megy, az sem kizárt hogy prosti
2/10 anonim válasza:
Háááát... vannak olyan lányok, akik szeretnek kezdeményezni, és ha szimpatikus számukra valaki, akkor írnak neki. Légy azért óvatos, beszélgessetek, nem kell beleugranod semmibe, aztán majd kiderül, hogy érdemes-e személyesen is találkoznotok.
4/10 anonim válasza:
Ha a lányok azt mondják, hogy azért nem kezdeményeznek, mert úgy gondolják ez a fiú dolga, akkor az a baj. Ha valaki meg esetleg kezdeményezőbb típus, akkor meg egyből jön a hátsó szándék...
5/10 anonim válasza:
Egy kicsit jobban is megbízhatnál a másikban - ezt tök komolyan mondom. Nem biztos, h a texasi láncfűrészessel van dolgod, aki csak arra vár, h magához édesgessen, aztán egy óvatlan éjjelen lemészárol. (ide behelyettesíthetők a haverok szórakoznak/ csak egy donort keres a gyerekének, stb. kezdetű agyrémek)
Majd úgyis alakul.... No para. :)
(jah, és ne általánosíts, az sosem jó)
6/10 anonim válasza:
hát szerintem az ilyen társkereső oldalakon sok a prosti,rablók,és betörők. lehet hogy pl: feltesz egy ismeretlen csajrók egy képet ,kicsikarja belőled a lakcímedet és......de ha ez nem így van akkor sem bízz meg benne addig amíg személyesen nem taliztál vele mert kitudja milyen.de árulj el neki semmi olyan személyeset amit már felhasználhat
7/10 anonim válasza:
Én is fent vagyok 2 társkeresőn, de nem azért mert prosti vagyok vagy mert a pasik pénzére fáj a fogam hanem egyszerűen azért mert már annyira kétségbe vagyok esve a sok kudarctól h szinte már nem látok más megoldást. Én szeretem ha egy pasi kezdeményez de ha tetszik valaki személyisége szeretem kézben tartani a dolgokat és ráírok a pasikra. Már nem egy pasival randiztam és volt már pár hosszútávú kapcsolatom is de közös volt mindegyikben mégpedig az h én kezdeményeztem és bár nem bántam meg néha jobban esne ha a pasik nem lennének gyávák kezdeményezni
8/10 anonim válasza:
Nem baj, ha lány kezdeményez... lehet, hogy szeretne megbizonyosodni már az elején arról, hogy nem kamu profilod van.
9/10 anonim válasza:
Én lány vagyok, de ha nem kezdeményeztem volna, még sosem lett volna kapcsolatom, a mai férfiak annyira töketlenek. Miért lenne baj, hogy kezdeményez, és nem csak a sült galambot várja?
10/10 anonim válasza:
ÚÓ na hirtelen nem is a prostira gondoltam. Mondjuk nem tudom te mire célzol a szándékaival kapcsolatban. Hogy valami alvilági csajszi aki rosszat akar?
Amúgy meg pl nézd meg az adatait ismerőseit stb. Képeit, meg például hogy miket beszélgettek. Mert ha mondjuk olyan dolgokat kérdez amik furának érződnek vagy pszichopatának akkor ki tudja.,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!