Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnam ugy megcsalni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnam ugy megcsalni a parom, hogy ne vegye eszre?

Figyelt kérdés
Mire figyeljek oda?

2012. jún. 15. 18:47
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
férjről van szó? de most miért csinálnád ezt?
2012. jún. 15. 18:59
 12/26 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem szakítasz először?:D úristen... logika
2012. jún. 15. 19:01
 13/26 A kérdező kommentje:
Okbol akad eleg az egyuttelesre. Ez az egy problemank van. De nem egyezik bele a nyilt kapcsolatba. Kenytelen vagyok rakenyszeriteni.
2012. jún. 15. 19:04
 14/26 anonim ***** válasza:
84%

A megcsalás első szabálya:

1)csak olyannal csalunk meg, akinek szintén van kapcsolata. Így nem kerülsz válaszút elé.

2)Ne válts életmódot, ne kezd el hirtelen edzeni, és új ruhákat venni.

3)Hajszálak, smink ellenőrzése. Mindig.

4)karmolós szex, nyakkiszívás tilos.

5)nincs sms. Se küldés, se fogadás.

6)A szertőt veled azonos nemű néven kell a telefonba beírni. Tehát Beát Bélának, Tamást Tündének, stb...

7)az email címed csak a tied! Ne add meg a párodnak a jelszavakat

8)Étteremben, szállodában csak kp fizetés. A számlakimutatás napra, órára pontosan megmutatná, hogy mikor ebédeltél mással.

9)Az alibi ne legyen hihetetlen. Csak olyasmi, amit egyébként is csinálsz.

10)Alibiegyeztetés, alibi megjegyzés Ha azt hazudod, hogy biliárdozni mész, nem mondd egy hónap múlva hogy utoljára a gimiben biliárdoztál. Emlékezz mindig mit mondtál.

11)Ne vegyél feltűnő ajándékot, ne kapj feltűnő ajándékot. És semmiképpen drágát!

12)Kártyáról pénzt csak a szokott útvonalon, szokott időben szabad felvenni, a hó végi kimutatás során kérdőre vonhatnak: "Miért vettél fel pénzt itt: akkor Petiéknél voltál, az onnan nagyon messze van!"

13) Aki nem tiszteli azt, akit megcsal, mindig lebukik. Ez a legfontosabb szabály, és minden felett áll.

(Felpontozol? :) )

2012. jún. 15. 19:09
 15/26 anonim ***** válasza:
utolsó, ez olyan körülményes:D ha nyitott kapcsolatot akarsz ráerőltetni, akkor miért fontos, hogy ne tudja meg?
2012. jún. 15. 19:14
 16/26 anonim ***** válasza:
Szerintem ha meg akarsz csalni valakit, akkor arra nagyon nagyon figyelj majd oda, hogy: NE CSALD MEG!
2012. jún. 15. 19:17
 17/26 A kérdező kommentje:
Igen kicsit furcsan fogalmaztam. Ugy ertettem, hogy ki akarom kenyszeriteni, hogy belemenjen, de nem tudom kivarni amig ez megtortenik, de nem kell tudnia addig rola.
2012. jún. 15. 19:25
 18/26 anonim ***** válasza:
15-ös. Én 8 hónapig csináltam, és ha az ember belejön, nem nagy erőfeszítés. Csak a pánfelvétel dolog igényel nagyobb figyelmet,a többit pillanatok alatt meg lehet szokni.
2012. jún. 15. 19:26
 19/26 anonim ***** válasza:
pánfelvétel? de miért volt szükséged szeretőre?
2012. jún. 15. 19:28
 20/26 anonim ***** válasza:
48%

19

bocs, pénzfelvétel Tudod, a helyesírás ellenőrző. Néha oda sem figyel rá...

Néha egy ember egyedül nem tud boldoggá tenni.

2012. jún. 15. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!