Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnák elcsábítani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnák elcsábítani egy lányt akit szeretek KB. ő is szeret Mit csináljak? FONTOS, SÜRGŐS!

Figyelt kérdés
2012. jún. 15. 17:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Kellenének még részletek. Légy kedves, udvarias, határozott, beszélgess vele, találjatok közös pontokat. Hívd el fagyizni.
2012. jún. 15. 17:24
 2/6 anonim ***** válasza:
KB?
2012. jún. 15. 17:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Mondjuk ne legyél paraszt, gondolok itt a nákolásra.

Amúgy meg hívd el randizni, váááááááááá micsoda ötlet nem?:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

2012. jún. 15. 17:25
 4/6 A kérdező kommentje:
Csinos még szereti egy pár fijú az osztályomból Szeretim a metin2 őt 85 szintes, Nem biztos h engem szeret én egy fél éve szeretem... csak megakarom tudni...aZ egyik fiu már 3 éve szereti én meg a padtársa vagyok ennek a lánynak!!!
2012. jún. 15. 17:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Inkább hagyd, hogy a nyelvtankönyved csábítson el téged. Hidd el jobban jársz!
2012. jún. 15. 17:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Nemérted gyerek? Hívd el randira! Na. Levan szarva a metin 2.
2012. jún. 15. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!