Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélyem egy fiúnál?
Figyelt kérdés
Sziasztok van egy olyan fiu aki teljesen úgy néz ki Mint Justin Bieber a Boyfriend Klipben és szerintetek van egy esélyem nála? én 11 vok ö 15-16? Nem tom mit csináljak
de a koromhoz képest nagyobb.
2012. jún. 14. 20:51
1/5 anonim válasza:
Nincs :D Ezt így 99%-osra ki merem jelenteni :D
2/5 A kérdező kommentje:
ÉS úgy ha én lezsek 16 és ö lesz 21-22 ? úgy meg lehet és tartom vele aa kapcsolat de ki tudj a hogy össze jövünke nem a korr számítt
2012. jún. 14. 21:08
3/5 anonim válasza:
szerintem egy vastag OBI-s slag + erkély segítene rajta de felőlem egy villanypózna is megteszi
4/5 anonim válasza:
Semmi esélyed nincs nála. Egy az hogy idősebb, a másik meg az, hogy tuti csak egy divat búza, mint JB. Szerintem szard le. Ennyi évesen inkább a tanulással foglalkozz, hogy bekerülj egy normális közép suliba ami nem kreténekkel van tele! Ott majd találsz normális pasit! De tényleg ne kezdj divat majmokkal, nem éri meg.
5/5 A kérdező kommentje:
Oké 5 ös tanuló vagy helyes írásom vana bajj az 3 mas de ígyekszem
2012. jún. 14. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!