Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak az ilyenek társkeresőkön?
Nem provokálásnak szánom a kérdést, de tényleg nem értem.
Nem 1 ilyen esettel találkoztam, már, barátnőm is fent van, ő is tapasztalt ilyeneket, nem is 1-et.
Az olyan emberekről beszélek, akik egyáltalán nem viselik el a visszautasítást. A múltkor beszélgettem egy 40-es pocakos férfival, miszerint ő szívesen ismerkedne velem. 20 éves lány vagyok, korosztályomból keresek, persze h nem akarok vele ismerkedni. Meg is mondtam neki, nem sértőn, hanem kedvesen.
Erre jött a fekete leves, hogy én biztos játszadozok mindenkivel, meg össze-vissza hazudozok, és hogy ő tudja, hogy hol lakom, majd a szemembe mondatja valakivel az igazságot.
Ez eléggé váratlanul ért, de komolyan azt hiszik az ilyenek, hogy valaki bedől egy ilyen pitiáner, roppantul gyerekes és szánalmas fenyegetésnek? Barátnőm szintén tapasztalt ilyet, nem is egyet, de minek vannak fent az olyanok társkeresőkön, akik egyáltalán nem viselik el sehogy sem a visszautasítást? Most ez részemről 1 példa volt, de volt még több ilyen is. Komolyan azt hiszik, hogy valaki megijed tőlük, és a nyakukba ugrik? Minek nézik ezek az embereket?
Veletek történt már ilyen?
Hogy kell ilyenekre reagálni?
Tudom, hogy nem kell vele foglalkozni, de amikor már az 5. levelét küldi minősíthetetlen stílusban 40 éves létére, akkor az már eléggé bosszantó, és undorító. (letiltani vkit csak nagyon nehézkesen lehet)
Mi a véleményetek?
20/L
"Tudod az a legszomoúbb az egészben, hogy egy normális hangvételü levélre az esetek 90 százalékában semmiféle választ nem kap az ember. "
Hát én minden levélre szoktam válaszolni, és nem szoktam bunkó lenni.
Tudom hogy vannak olyanok, akik nem méltatnak senkit a válaszra, de én nem ilyen vagyok.
Csak azt nem értem, hogy fenyegetőzni miért kell. Pláne hamis dolgokkal. Mert azért gondolom senki nem örül annak, ha megfenyegetik indokolatlanul.
szerintem a lányka kérdező fejlelentette a fószer profilját, általában azt szokták jováhagyni :D
devicces, mégiscsak kiderül, hogy analfabéta:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!