Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Smárolás közben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Smárolás közben mennyire szoktátok figyelni, hogy a srácnak mennyire kemény?

Figyelt kérdés

Tegnap smároltam egy lánnyal. Nem túl rég szakítottunk a barátnőmmel (komoly kapcsolat). Tegnap pedig így nem volt az igazi az a csók... stresszeltem közben és a volt barátnőm jutott eszembe többször is.

A farkam sem állt így a csók közben. Én pedig arra gondoltam, hogy a lány biztos érzi és ezen is streszeltem.

2012. jún. 14. 20:19
 1/5 nikicicaaaa válasza:
100%
Hát ha nagyon belemerülünk a smárolásba,akkor azért meg-meg nézem,hogy mi a helyzet a páromnál :):P
2012. jún. 14. 20:23
 2/5 A kérdező kommentje:
És ha nem fogod meg neki, akkor érzed ruhán keresztül? Mennyire?
2012. jún. 14. 20:25
 3/5 nikicicaaaa válasza:
Nyugi,biztos,hogy nem vette észre,főleg ha ez volt az első csókotok együtt.
2012. jún. 14. 20:28
 4/5 anonim ***** válasza:
44%

Jobban érezted volna magad, ha keresztül döföd? Akkor meg azért írnál ki kérdést..

"Lányok! Smárolás közben ugye NEM lehet észrevenni, ha feláll??"

2012. jún. 14. 20:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Nyugi már, nincsen semmi gáz. Természetesen felizgat, ha megérzem, hogy szép nagy, és áll neki keményen, de nem ezt keresem. Szóval ha az első csóknál nem "döfted át" rögtön, az még nem jelent semmit. ;)
2012. jún. 17. 02:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!