Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi a legnagyobb korkulonbs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi a legnagyobb korkulonbseg amit ismertek egy parnal? Es mennyi a maximum, ami elfogadhato?

Figyelt kérdés
ja es az elso kerdesre vonatkozoan nem sztarokras kell gondolni, hanem akiket ti magatok szemelyesen ismertek
2009. júl. 4. 16:28
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
hát az ismerettségi körömben, mi magunk... 15évvel idősebb aférjem, mint én.
2009. júl. 4. 16:32
 2/10 anonim ***** válasza:
80%

Így nem ismerek embereket,akik között nagyon sok korkülönbség lenne.De most akibe belezúgtam 28 éves..11 és félévvel idősebb mint én :)

Nem hiszem hogy a korkülönbség sokat számítana,ha egy pár szereti egymást!

2009. júl. 4. 16:34
 3/10 anonim ***** válasza:
70%

én 8 évvel vagyok idősebb a páromnál. Én vagyok a nő. én 27 vok. Nagymamáék között 11 év van papám javára.

Az az elfogadható, amit te el tudsz fogadni, ne töröődj senkivel és semmivel csak szeressétek egymást :)

barátnőm 28 , pasija 54.... te mennyi vagy?

2009. júl. 4. 16:35
 4/10 A kérdező kommentje:
Kedves 2. valaszolo, az en kiszemeltem is ennyivel idosebb :) csak nekunk nem szabad egyuttlennunk... :(
 5/10 anonim ***** válasza:
70%

15-20 év simán belefér. Annál több már kicsit necces. Persze az arányok is számítanak, mondjuk egy 15-35 nem egy jó párosítás, de egy 25-39 már simán belefér.

Nekem volt egy barátnőm aki 18 évvel volt idősebb mint én. Teljesen korrekt kapcsolat volt mindkét részről. 8-10 év lefele és fölfele többször is előfordult. Semmi probléma nem volt sosem a kor miatt.

6/10 anonim ***** válasza:
70%

Mi az, hogy elfogadható? Konyorgom ne az miatt szeress valakit, mert mások elfogadják vagy nem fogadják el... Hanem mert tényleg szereted!

Lehet, hogy egy magad korúval nemtudod megérteni magad, akárhogy is próbálod, de mondjuk egy 20-30 évvel idosebbel igen... Nincs olyan hogy elfogadható, meg nem fogadható el!

7/10 anonim ***** válasza:

23 ev..de ez azert kicsit sok szerintem...max 10 ev.

aztan akik jol megvannak aldasom rajuk:)

8/10 A kérdező kommentje:
14 vagyok... de nem is a kor a problema :( foleg a a valasozk alapjan :) remelem egy nap... 8->
2009. júl. 4. 16:36
 9/10 anonim ***** válasza:
2 válaszoló vagyok. Te vagy 14 és a srác?
2009. júl. 4. 16:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta? Nagy ob érdekel, ha gondolod és szeretnél írhatsz privátban is.
2020. szept. 24. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!