Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
úgygondoltam, hogy elkéne mennem diszkóba. Milyen dolgok folynak ott?
lehet beszélgetni, van külön rész dumára meg táncra is külön amúgy. Az alkohol rohadt drága, kint igyál vmi tablettás sz@r bort de ne lássák rajtad az őrök hogy részegen akarsz bemenni mert akkor nem engednek be xd
f18
és mégis kb milyen árak vannak konkrétan?
és belépőt kell fizetni?
és csajozni azt hogyan kell ott?
13:35
és mértnem mész egyedül?
úgy nem jó?
Belém még nem kötöttek, igaz hogy nem voltam olyan sokszor de bunyót se láttam.
Belépő szokott lenni. Ez teljesen változó hogy mennyi. Valahol 500ft, 1000, 1500, de simán lehet 5000is. Utóbbinál már vmi komoly külföldi sztárvendég szokott lenni.
A pia elég drága. Ha azt nézed hogy a boltban 150ft egy üveg sör, a discoba ahova mi jártunk 300ért árulták. Nagyobb discokban simán lehet 500ft is egy üveg sör.
A rövidek is drágák. Pálinkát biztos hogy kapsz de nem házit hanem pl fülyülőset.
Egy olyan helyen ahol 500ft a belépő, ott a pia se annyira drága mint ott ahol 5000ft a beugró.
A színvonal is más mindenhol. Van olyan hely ami lepukkant és igénytelen emberek járnak, van ami igényes és tele van gazdagokkal, sznobokkal. Van átlagos hely, oda átlagos emberek járnak. Van olyan hely ahova az idősebb korosztály jár szórakozni.
Elég sötét van ott, de vannak fények tehát látni fogsz normálisan. Nyilván nem olyan fény ahol olvasni lehetne de nem is azért járnak oda az emberek. Van UV fény ami ilyen lilás és a fehér dolgok világítanak UV fényben.
Beszélgetni nem nagyon lehet mert hangos a zene. Inkább egymás fülébe ordibáltok.
Cigizni nem lehet bent az idei évtől de szokott menni füstgép. Ez viszont nem büdös csak elég nagy köd van ha benyomják.
Csajozáshoz ott nem kell nagy tudomány, elég a bátorság. Én nem szoktam csajozni, de úgy kell hogy odamész hozzá táncolni és pl megkérdezed tőle h kijön e egy kicsit az udvarra beszélgetni, vagy h idevalósi e stb. Én egyszer táncoltam lánnyal discoban, akkor is ő jött oda hozzám XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!