Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Járnátok ilyen alakú lánnyal? (Kép)
Kicsit kisebb mellem van, de ugyanilyen az alakom. Járnátok ilyen lánnyal, ha egyébként szép az arca?
Én nem értem azokat akik azt mondják erre a NŐre, mert ő is NŐ, hogy "dagadt" meg "coca". Pont az ilyen "férfiak" miatt nincs önbizalmuk a teltebb nőknek. Rendben, megértem, hogy van aki nem járna vele, de ennyi válasznak azoktól bőven elég lett volna. Nyilván van rajta egy kis felesleg, de úgy látom akik ilyeneket írtak nem láttak még igazán kövér nőt. Amúgy meg nincs semmi baj vele, szerintem sokkal jobban néz ki mint mondjuk egy gebe nagy hassal/fenékkel. Ő legalább arányos és nőies.
Bocsi az offért
20L
# 16
Ha nem akarja hogy megjegyzéseket tegyenek rá dobjon le néhány mázsát. Az egészségének is jót fog tenni és a pasija is könnyebben lesz. És talán akkor méltó lesz rá hogy nőnek nevezzük :)
#18 Te meg menj el szerintem szemészetre, ha úgy gondolod, hogy néhány mázsát kellene ledobnia. Szánalmas vagy, ha ez alapján nevezel valakit nőnek! Szerencsére vannak tőled sokkal értelmesebb hímneműek.
#17 Köszi :D
#16os voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!