Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kis mellű lányok! Ti jártok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis mellű lányok! Ti jártok strandra?

Figyelt kérdés
Barátnőmet idén ismertem meg. Azt mondja nem szeret járni strandra, olyannyira, hogy egész nyáron egyszer se megy ki, mert kicsik a mellei. Mit tudna csinálni evvel? Szeretném, ha jönne velem strandra, de minden erejével ellene van, mert alig-alig van melle (sőt), és neki ez nagyon zavaró. Én elfogadom így, de ő nem tudja magát elfogadni. Teendő?!
2012. jún. 13. 17:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha pici melle van, akkor valószínűleg egy gyönyörű alakú, karcsú leányzó :)

Sokkal csinosabb lesz, mint a strandolók 80%-a, ebben biztos vagyok... Strandra amúgyis szórakozni, kikapcsolódni jár az ember, szóval nem számít az egész! Csak érezzétek jól magatokat! :)

Amúgy is, ha 80 éves, szottyadt, dagadt öregasszony felvesz bikinit, akkor a barátnőd miért nem? :)

2012. jún. 13. 23:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát nagyon remélem, hogy lesznek azért kis mellű lányok a strandon majd, mert én imádom a kis melleket.
2012. jún. 14. 03:01
 13/14 anonim ***** válasza:
Miért ne járnék basszus? Persze, hogy!
2012. jún. 15. 12:37
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem, nem járnak. Otthon néznek a neten apácarendek után, oda felvételiznek, és soha többet nem teszik ki onnan az orrukat, vagy ha nem lehetnek valami oknál fogva apácák, akkor tógába mennek fürdeni.

Szerinted nem járnak? Most úgy őszintén, nincs abba semmi rossz. Nem lehet mindenkinek bazibombasztikus extranagy melle, és őszintén engem nem is zavar, ha valaki nem telt, sőt..

2012. aug. 19. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!