Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett ilyen nagy divat rásütni minden nőre h pénzéhes?
17:38 - ilyen erővel a férfiak közt sincs egy sem, akit érdekelnének valamennyire a belső értékek? Ugye, hogy hülyén hangzik! :)
Ezen az oldalon vált ekkora népmozgalommá az általánosítás, mert van, aki unalmában, van, aki csalódottságában nem látja már a fától az erdőt sem. Az itteni vélemények nem feltétlenül tükrözik hűen az emberek igazi gondolkodásmódját.
a 2.-hoz. Én személy szerint utállom a drága cuccokat. Meg szerintem a drága cuccok ocs,ányul is néznek ki általában. Inkább bemegyek egy kínai üzletbe vásárolni magamnak mint hogy valami márkás cuccot vegyek ami CSAK elméletileg márkás gyakorlatilag meg kukába való mivel egy mosás után összemennek... Ékszerek? Ha neked a gumi színes karkötök avgy valami hasonló drága akkor nagyon sajnállak. Van ékszerem nem mondom, de azokat ajándékba kaptam ballagásra esetleg születésnapomra vagy karácsonyra. Szüleimtől/pasimtól... De én soha nem mondtam egyiknek sem hogy jajj most nekem arany kell vagy valami. Ő döntésük volt nem az enyém. Fülbevalóim darabja 450 ft xD szal... b+! Az hogy minden nap kajálni mennyek valahova? Nem :D Néha elmegyünk a barátommal megenni egy hambit, gyrost vagy pizzat, de nem ilyen puccos helyre...
19/L
Mert pár egyén nem tudja feldolgozni, hogy a nők is melóznak.
Amúgy én azt vettem észre, hogy azok a haverjaim általánosítanak így, akik még életükben nem dolgoztak, és az anyjuk-apjuk tartja el őket.:I
21/F
Nőkről volt szó nem kislányokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!