Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lett ilyen nagy divat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett ilyen nagy divat rásütni minden nőre h pénzéhes?

Figyelt kérdés
Mindenki álltalánosítva, minden nőre azt mondja h pénzéhes. Én rengeteg olyan nőt ismerek aki nem az. És mivel jobbak azok a pasik akik megcsalják a barátnőjüket mert az hízott valamennyit? Ilyen is sok van és én sem mondom egyből minden pasira h milyen szemét.
2012. jún. 13. 17:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Mert a férfiaknak így könnyebb hogy ha dobják őket...
2012. jún. 13. 17:33
 2/12 anonim ***** válasza:
24%
Ez egyrészről nem divat, a nők mindig is pénzéhesek voltak. Ez genetikailag beléjük van kódolva. A nőknek szép drága ruhák kellenek, meg drága ékszerek. Ezek fontosabbak mint bármi más.
2012. jún. 13. 17:38
 3/12 A kérdező kommentje:
2. Te is biztos valami elkeseredett pasi vagy. Mint írtam én több olyan csajt is ismerek akinek nem a pénz számít. Barátnőm úgy volt együtt a pasijával h nálluk lakott a srác, munkája meg nem volt. És a srác hagyta el őt nem pedig fordítva. Engem meg kifejezetten zavar ha mindent a párom akar fizetni. Mindíg közösbe rendelünk kaját. Sőt. Néha még én hívom meg ha kitalálok valamit. Na akkor ez most hogy is van?
2012. jún. 13. 17:41
 4/12 anonim ***** válasza:
43%
Kapd be 2-es
2012. jún. 13. 17:41
 5/12 anonim ***** válasza:

17:38 - ilyen erővel a férfiak közt sincs egy sem, akit érdekelnének valamennyire a belső értékek? Ugye, hogy hülyén hangzik! :)

Ezen az oldalon vált ekkora népmozgalommá az általánosítás, mert van, aki unalmában, van, aki csalódottságában nem látja már a fától az erdőt sem. Az itteni vélemények nem feltétlenül tükrözik hűen az emberek igazi gondolkodásmódját.

2012. jún. 13. 17:56
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

a 2.-hoz. Én személy szerint utállom a drága cuccokat. Meg szerintem a drága cuccok ocs,ányul is néznek ki általában. Inkább bemegyek egy kínai üzletbe vásárolni magamnak mint hogy valami márkás cuccot vegyek ami CSAK elméletileg márkás gyakorlatilag meg kukába való mivel egy mosás után összemennek... Ékszerek? Ha neked a gumi színes karkötök avgy valami hasonló drága akkor nagyon sajnállak. Van ékszerem nem mondom, de azokat ajándékba kaptam ballagásra esetleg születésnapomra vagy karácsonyra. Szüleimtől/pasimtól... De én soha nem mondtam egyiknek sem hogy jajj most nekem arany kell vagy valami. Ő döntésük volt nem az enyém. Fülbevalóim darabja 450 ft xD szal... b+! Az hogy minden nap kajálni mennyek valahova? Nem :D Néha elmegyünk a barátommal megenni egy hambit, gyrost vagy pizzat, de nem ilyen puccos helyre...

19/L

2012. jún. 13. 17:56
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Mert pár egyén nem tudja feldolgozni, hogy a nők is melóznak.

Amúgy én azt vettem észre, hogy azok a haverjaim általánosítanak így, akik még életükben nem dolgoztak, és az anyjuk-apjuk tartja el őket.:I

21/F

2012. jún. 13. 18:00
 8/12 anonim ***** válasza:
Azért amiért minden pasi szexéhes perverz disznó...
2012. jún. 13. 18:06
 9/12 A kérdező kommentje:
Jah mielőtt engem is elkezdenél szapulni ketteske. Az amit leírtam, nem azt jelenti h kihasznál és mindíg én fizetek. Van h ő fizet, de nem én eröltetem hanem ő akarja.
2012. jún. 13. 18:07
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Nőkről volt szó nem kislányokról.

2012. jún. 13. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!