Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányokhoz lenne egykét kérdésem. Szóval?
Pont nemrég egy ilyen "kör" beszélgetésnek voltam a tanúja..(körben álltunk csajok és beszélgettünk..)és ott állt egy srác..a csajok elkezdték nézni és a következő volt..
A:- Helyes az a srác...
B:- Hát igen, de elég pattanásos...
A:- Na és? Attól még helyes..
C:- Igen,..és a pattanások amúgy is eltűnnek ..nem örökre maradnak ott
B:- Hát igen, de nekem így nem kéne..
A:- Szerintem attól még helyes...Nekem tetszik
C:- Szerintem sincsen semmi gond vele...És még okos is..
Az utolsó mondat am. azért hangzott el mert A.-s a srác és elég okos...Na de mind1, szóval a lényeg, hogy ha van is 1-2 lány akinek esetleg nem tetszenek a patik, mert nem jut el az agyukig, hogy azok elmúlnak majd..akkor se aggódj..ha látod egy lányon, hogy odajön és nem zavarja akkor biztos tetszel neki úgy is:)
Én is ismerek egy srácot aki mára elég pattanásos lett, de ugyan úgy viselkedek vele mint eddig és sokszor "észre sem veszem", hogy ott vannak...Nem azt figyelem hanem a szemét..ha-ha :D:D
Szóval csak bátran!!:)
16/L
dejó... köszi szépen
bizony hogy elmúlnak.. csak nemgyőzöm kivárni , mind1 ujra megkell bátorodnom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!