Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányokhoz lenne egykét kérdése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányokhoz lenne egykét kérdésem. Szóval?

Figyelt kérdés
Az a szitu hogy egy 19 éves srác vagyok. Nem vagyok egoista. De jól nézek ki. Sok csaj dícsér, mindig is tetszettem a lányoknak. Mindig is törődtem a külsőmmel,rosszul éreztem magam ha már egy hajszálam i rosszul ált. Ezért nem a fiukat szeretem, félreértés ne essék, csak ilyen vagyok és kész. Imádom a nőket! Na most oylan probléma van hogy fél éve pattanásos az arcom. Messzebről nemlátni, de hát van rajtam egypár, és ez engem kikészít idegileg, az önbizalmam nulla, nemmerek ismerkedni, egyszerűen félek hogy mitgondolnak így a lányok rólam. Közben aztis észre vettem hogy akivel csajjal talizok, akár tovább is eljutok,egyszerűen úgy viselkednek mintha észre sem vennék a pattanásaim, mintha nemis lennének! és én ezt nemértem. A haverjaim is mondják hogy hülye vagyok totál, merthogy nyugissan csajozhatnék tovább mert az a pár pattanás nemszámít. Meg aztmondják nemis látni nagyon, csak én mesélem be magamnak hogy egy csúfság lettem. De ahogy mondtam én ezt nembírom. Bemesélem magamnak hogy a csaj akivel ismerkedni szeretnék undorodik tőlem a pár pattanás miatt, holott a csajok ugy csinálnak mintha észre sem vennék! én ezt nemtudom megérteni, hogy most akkor hogy is van ez. Ti lányok mit gondoltok? Ha van egy helyes srác, ismerkedni szeretne veletek, nektek még tetszene is csakhát pár pattanás van az arcán. Akkor hogyan állnátok a dologhoz? Dobhatnátok pár választ mert nagyon kíváncsi vagyok. Köszi

2012. jún. 12. 18:35
 1/4 anonim ***** válasza:
ha ezek mellett igényes, akkor ez semmiképp sem kizáró ok.
2012. jún. 12. 18:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem attól,hogy pattanásos valaki még nem ronda szörny,a legtöbb lány megérti,mert nekik is vannak,csak tudod nekünk könnyebb elrejteni,mert vannak púderek,korrektorok stb.Senki sem tökéletes,én pl.nem várom el senkitől,hogy tökéletes legyen,meg,hogy ne legyen hibája,mert nekem is vannak hibáim,inkább a belső,ami nekem fontos.Nem minden lány a külsőt nézni,szóval ne ijedj meg,ha egy lány nem utasit vissza.Am meg a pattanások idővel eltünnek és ujra a régi jóképü macsó leszel :)
2012. jún. 12. 18:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Pont nemrég egy ilyen "kör" beszélgetésnek voltam a tanúja..(körben álltunk csajok és beszélgettünk..)és ott állt egy srác..a csajok elkezdték nézni és a következő volt..

A:- Helyes az a srác...

B:- Hát igen, de elég pattanásos...

A:- Na és? Attól még helyes..

C:- Igen,..és a pattanások amúgy is eltűnnek ..nem örökre maradnak ott

B:- Hát igen, de nekem így nem kéne..

A:- Szerintem attól még helyes...Nekem tetszik

C:- Szerintem sincsen semmi gond vele...És még okos is..

Az utolsó mondat am. azért hangzott el mert A.-s a srác és elég okos...Na de mind1, szóval a lényeg, hogy ha van is 1-2 lány akinek esetleg nem tetszenek a patik, mert nem jut el az agyukig, hogy azok elmúlnak majd..akkor se aggódj..ha látod egy lányon, hogy odajön és nem zavarja akkor biztos tetszel neki úgy is:)

Én is ismerek egy srácot aki mára elég pattanásos lett, de ugyan úgy viselkedek vele mint eddig és sokszor "észre sem veszem", hogy ott vannak...Nem azt figyelem hanem a szemét..ha-ha :D:D

Szóval csak bátran!!:)

16/L

2012. jún. 12. 19:37
 4/4 A kérdező kommentje:

dejó... köszi szépen

bizony hogy elmúlnak.. csak nemgyőzöm kivárni , mind1 ujra megkell bátorodnom :)

2012. jún. 13. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!