Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy csinaljam, hogyan, mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csinaljam, hogyan, mikor adjam neki?

Figyelt kérdés
pls ötleteket szeretnék,hogy minel nagyobb meglepetes erje...vagy hogy mondhatnam...páromnak jövő héten lesz a születésnapja,már az ajandek megvan meg minden,gravíroztattam neki egy serleget,amit tudom hogy fog neki örülni...ugy volt eredetileg,hogy egy nappal szülinapja előtt dolgozik és aznap reggel végzett volna mikor születésnapja lesz és mikor dolgozik akkor akartam volna elvinni hozzajuk és mire hazaér ott talalja az asztalan,de ez "kilőve"mert tegnap mondta,hogy szabizik akkor,de már elintéztem,hogy akkot hétvégén nálam lesz,szoval aznap is mikor szülinapja lesz és mikor lepjem meg?erre szeretnék valami ötletet,vagy hogy...pl reggel mikor felkel vagy tegyem az agyra és küldjem be a szobaba,hogy ott hagytam a telefonom legyszi hozd ide...vagy valami hasonlo ötletet várnék...köszi és nagyon fontos lenne...
2009. júl. 3. 19:44
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

kelj fel reggel a párod előtt,és várd csinálj neki reggelit,vidd be a szobába halkan,tedd az ajándékot a párnára,a feje mellé:) Kezd el simogatni,csókolgatni,biztos örülne neki,ha erre ébredni:)

Hajrá!

2009. júl. 3. 19:50
 2/2 anonim ***** válasza:

Korán reggel menj el hozzá..persze ha veled lakik az a legjobb. de menj el hozzá reggel hogy te legyél az első aki felköszönti...vagy este. hivd el valahova. pl:park vagy margitsziget ha pestiek vagytok. rakj ki gyertyákat pokrócot amire ráülhettek. (mondjuk ha gyertya akk este kéne menni) vagy ha a szülei megengedi várjad meg a szobájában és ott is lehetne.

sok sikert hozzá:)

2009. júl. 3. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!