Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti epiláljátok oda lent? Kort irjatok lécci
A lábamat epilálom :D
A puncimat pedig borotválom. Nekem elég volt egyszer epilátorral végig menni a bikini vonalon, majd belehaltam és napokig piros volt a bőröm.
L, 18
CSAK leírtam, hogy már a bikinivonal is fájdalmas epilátorral!Nem csak epilátor létezik, van gyanta is vagy borotva.
Első voltam.
L, 18
Én egyszer epiláltam és ahogy egyre beljebb haladtam úgy egyre erősebb egyre fájdalmasabb volt, de az sokkal praktikusabb simább mint ha borotválnád...de ezerszer fájdalmasabb és idő igényesebb.
Amúgy már én is áttértem a borotvára és vissza nem könnyű szokni mert már a szőr is megvastagszik megerősödik, ha sűrűn borotválom...de a bikini vonalamat még epilálom mert olyan kis selymes lesz tőle meg tovább tart másnak már nem érzem hogy szúrna, a borotvával ellentétben.:D
L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!