Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzóak a nők számára a rossz fiúk?
Figyelt kérdés
2012. jún. 11. 11:16
11/16 anonim válasza:
Még jó hogy te olyan okos vagy. A könyvmolyt az unalmas emberekre írtam, és egy rossz fiú sem kell hogy tahó legyen.
12/16 anonim válasza:
Kilencedik vagyok. Ne haragudj, és így értelmeztem az írásod, nem akartalak megbántani. Leírod amúgy, Te kit tartasz rosszfiúnak? Neked mitől rosszfiú a rosszfiú?
13/16 anonim válasza:
Abszolút nem érdekelnek a rosszfiúk, bár sokan azt hiszik rólam. Az ágyban legyen rossz fiú, jól dugjon meg. De egyébként másban legyen tisztességes, okos. Sőt, lehet könyvmoly is, én is imádom a könyveket. Szerintem azért vonzóak, mert őket tartják alfahímnek. Az átlag nőnek a vivő, hormontól duzzadó pasi kell, azt tartják férfiasnak. 21/L
14/16 anonim válasza:
Az életben engem nem vonzanak, de a filmekben pl azért, mert mindig jó pasi játsza őket és jó a szövegük, vicces a karakter.
15/16 anonim válasza:
Engem sem vonzanak a rossz fiúk.
Aki nem hiszi el így járt, nekem attól még kedves, csendes, normális partnerem van évek óta.
22/L
16/16 anonim válasza:
Én olvastam egy cikket, amiben az volt, hogy ma már megdőlt ez az alfahím mítosz. Egyre több nő van, akinek nem jönnek be az alfák. Inkább az értelem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!