Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek szőrös a seggetek?
Figyelt kérdés
Bocs de ezt muszáj volt megkérdezni,nem kivül,hanem a "végbélnyílásnál" van-e szőr,azt szoktátok vágni? Barátnőtöket zavarta? Bocs,kicsit cink de muszáj volt megkérdezni :D2012. jún. 10. 23:19
1/9 anonim válasza:
Nem szőrös mivel, borotválom, most akarok áttérni gyantázásra.
3/9 Agytörzsi Prof. válasza:
Nyilván van az ánuszom körül szőr. De ez sem engem, sem a nőmet nem zavarja.
4/9 anonim válasza:
Annyira nem, és nem zavart még senkit.
5/9 anonim válasza:
Simán! Persze ánuszrózsa körül meg a far rész is. Néha kisollóval vagy ha bátor vagyok,akkor géppel. Nem zavarja, mert nem engedem, hogy oda nyúljon, engem frusztrál ha a segglyukamat simogatják,maradjon ez a férfi dolga!
6/9 anonim válasza:
Persze, hogy van. Nem vágom, mivel a férfi szőrös. Nem volt rá panasz.
8/9 anonim válasza:
akkora dzsungel van lent délen mint a nagy kibäszott amazonaszban
9/9 anonim válasza:
Nah most várjál...Csajok mit nézegetnék a segglyukunkat, fordítva kell nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!