Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működhet egy szexbarátság?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akit 2 éve ismerek. Az elején tetszett nekem, de ő párkapcsolatban él, ezért barátkozni kezdtünk. Ő azt állítja, hogy nem szeret engem, csak mint barátot, ennek ellenére lefeküdtünk párszor. Nagyon jó vele a szex, azt hiszem ezen a téren tökéletesen összeillünk. Viszont az nyilvánvaló, hogy párkapcsolat sosem lesz köztünk és őszintén szólva most, hogy látom, mennyire könnyedén csalja velem a párját, már nem is szeretnék tőle komolyabbat. Viszont nagyon jókat beszélgetünk, megértjük egymást és testileg is nagyon vonzódunk egymáshoz. Szerintetek lehetséges, hogy barátok legyünk, de szexeljünk is? Volt már valaki ilyen helyzetben? Mi sült ki belőle?
Lehetséges, persze. Viszont hogy a barátnőjét csalja, az nem fasza, még be fog kavarni. Ha szakítanak, esetleg tőled akar majd valamit.
2012. jún. 10. 22:36
2/9 anonim válasza:
nekem sikerül, lassan már 1 éve. igaz mi mind a 2en szinglik vagyunk, de ugyan ez a helyzet, jól kijövünk egymással és élvezzük az együtt töltött időt, de semmi több, nem is kell...és nem is lesz valószínűleg! 18/L
2012. jún. 10. 22:37
3/9 anonim válasza:
nekem egy évvel ezelőtt kialakult egy nagyon jó barátságom egy sráccal neki már felesége van nem barátnője a lényeg hogy fél év után úgy alakult, hogy...onnantól kezdve egy héten 2-3-szor csináltuk. Aztán most kijelentette 2 nappal ezelőtt hogy ez neki nem megy. A feleségével egy cégnél dolgoznak és a többi kollégái még azt is tudják, hogy mikor ment el wc-re és most hirtelen rájött hogy hagyjuk egymást békén. fél évig persze nem volt semmi baj
2012. jún. 10. 22:42
4/9 A kérdező kommentje:
3-as! Nem szerettél bele a férfiba?
2012. jún. 10. 22:43
5/9 anonim válasza:
nálam is van ilyen,elég sok mindent megosztunk(gondokat,problémákat,jó dolgokat is),és ritkán de találkozunk és lefekszünk.A szex nagyon jó. Hát ennyi.De vannak dolgai,amik miat tudom, hogy sose járnék vele.Bár már gondolkozom,hogy egyszerűbb lett volna ha le se fekszünk soha és hagyjuk egymást.Tény, hogy nem is férne bele most az életemben egy komoly igazi kapcsolat sem :(
25+N
2012. jún. 10. 22:48
6/9 anonim válasza:
3-as vagyok, de nagyon is beleszerettem és egész nap rá gondolok és meghasad a szívem, de ez van nem tudok vele mit csinálni
2012. jún. 10. 22:49
7/9 anonim válasza:
Működhet, persze. Működik is. Mondjuk én kapcsolatban nem csinálnám, de így függetlenül semmi akadálya.
2012. jún. 10. 22:55
8/9 A kérdező kommentje:
Én független vagyok és igazából rendes kapcsolatra vágyom, de amíg nem találok olyan férfit, aki érdemes rendes kapcsolatra, addig szeretném, ha lenne szexuális életem. Őt legalább ismerem és tudom, hogy jó vele a szex.
Én igazából egyre jobban sajnálom a barátnőjét és nem hiszem el, hogy nekik jó a kapcsolatuk, de ez már az előtt is így volt, hogy megismertem a srácot.
2012. jún. 10. 23:02
9/9 anonim válasza:
Azt írtad, hogy összebarátkoztatok, és hogy szexeltek, viszont nem jártok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!