Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gáz ha a csaj kezdeményez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz ha a csaj kezdeményez?

Figyelt kérdés

2012. jún. 10. 21:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

A kezdeményezés meg az irányítás pasiszerep! Amelyiknek bejösz, de nem lép az anyámasszony katonája, azt hagyd a fenébe! Tanulja meg h tökös legyen, tegye félre a félelmeit meg nnyavajgását!

Ha viszont sürgősen csak szexet akarsz, és utána nem akarsz vele találkozni akkor miért ne? Szerezd meg!

2012. jún. 10. 22:25
 12/17 anonim ***** válasza:
#10, előbbi, nem véletlen fogalmaztam így.:D
2012. jún. 10. 22:38
 13/17 anonim ***** válasza:
33%

Nem gáz csak merész dolog. Ha egy finál kezdeményezni kell gyanús lehet.

26/f

2012. jún. 10. 23:25
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha másra nem is volt jó a kérdésed, de legalább megtudtam, hogy a XII-dik században vagyunk...
2012. jún. 11. 01:21
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

GÁÁÁÁÁZ! Csak a lúzerek várják el, hogy a csajok odamenjenek hozzájuk! Amíg nem vagytok együtt, ne kezdeményezz, mert csak fatökűekbe fogsz botlani! És utána meg azért fogsz sírni hogy milyen gyökér a pasid!

Ha viszont már jártok egy ideje, kezdeményezhetsz találkozókat, programokat, bármit?

2012. jún. 11. 01:58
 16/17 anonim ***** válasza:

ma 01:58

Persze, ne is tegyen semmit várja, hogy majd valami beképzelt, egoista, aljas fickó szólítsa le, akinek az egója nagyobb, mint a Himalája.

A rendes fiút akarsz, akkor az ilyen félénkebbek közt keresgélj, úgyhogy nyugodtan kezdeményezhetsz lányként!

2012. jún. 11. 03:41
 17/17 anonim ***** válasza:
Ez az utolsó hülyeség. Én is félénk vagyok, de nem azért, mert rendes vagyok, hanem mert egy patkány...és ez csak utólag derül ki.
2012. jún. 12. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!