Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások miért nem látják ránézésre, hogy rendes vagyok?
A családom, minden ismerősöm és barátom (és akiket nem pasizási helyzetben akár csak 2 perce ismertem meg) szerint lerí rólam, hogy rendes nő, amolyan "jókislány" vagyok, de azért vagány. Ez nekem nem feltétlenül tetszik, de mit van mit tenni, rám van írva.
Legalábbis állítólag. Mikor szórakozni megyek, egyáltalán nem ezt gondolják rólam.
2 példa, mindkettőnél táncoltam egy-egy fiúval (ez nem egy helyen, történt):
1. Jól éreztük magunkat egymás társaságában és úgy elment az idő, hogy már zárt a hely. A pasi kérdezte, hogy elkísérhet-e egy darabon, mondtam persze, csak hozom a kiskabátom, mindjárt jövök. Visszaértem, ott ácsorgott és majdnem nekem támadt, hogy azt hitte vissza se jövök (nem sokáig voltam tartott pedig) és hogy milyenek a lányok. Ezek után tényleg elkísért egy kicsit, aztán elbúcsúztunk.
2. Tánc közben felhívott egy barátnőm, fontos hívás volt, mondtam bocs, de fel kell vennem. Mikor letettem a pasi (szintén támadóan) kérdőre vont, hogy "pasival beszéltél, mi?", mondtam nem, erre a válasz az volt, hogy ja, persze.
Ez csak 2 példa volt, de többször megtörtént már az évek során. Miért nem látják ugyanazt kívülről, mint az ismerőseim? 24/l
Esküszöm a rendes helyett terhest olvastam. XD
Rossz hatással van rám ez a gyk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!