Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ebben a kategóriában olyan aki nem lelkisérült? :D
Figyelt kérdés
Nekem úgy tűnik itt 99%-ban mindenki az.2012. jún. 9. 23:55
3/28 anonim válasza:
A kis aranyos puffika <3 csincsillám megdöglött, ezért most nagyon depis vagyok! :'(
4/28 anonim válasza:
Nekem a hangok azt mondják, én nem vagyok az.
5/28 anonim válasza:
Van. Bár ha még sokat olvasgatok itt, akkor én is az leszek.
6/28 anonim válasza:
nekem sincs :) de azt se mond hogy nincs olyan ember akinek ne lenne gondja, és attól hogy azt megis kérdezi nem lelkisérült ...
7/28 anonim válasza:
Én az vagyok, de nem mutatom ki :) és hát elég jól csinálom.
8/28 A kérdező kommentje:
Azokra gondoltam akik itt kesergik ki magukat, hogy a nők ilyenek a férfiak meg olyanok... :D Legyenek bu.zik akkor... :D
2012. jún. 10. 00:07
9/28 anonim válasza:
Én is. Pocsék gyerekkor, sikertelen párkapcsolati élet na meg ronda is vagyok és még alacsony is.
Vigyorgok mintha kafa lenne az élet, de közben nem. :D
A debreceni srác voltam sziasztok!
10/28 anonim válasza:
Utolsó.
Én is mindig vigyorgok mint a hüle gyerek :) Pedig kajra utálom az életet. Valszeg azért, mert én "látom" és nem csak nézem, hogy mi folyik körülöttem a világban és ez elkeserít :) Annyira, hogy nincs is kedvem tenni ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!