Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Bejövök-e nektek? (kép)
Milyen "ételkiegészítőt", te nyomorék?! Táplálékkiegészítőre gondoltál?
És egy jó tanács: fejezd be a magamutogatást! Mindenki jobbat várt ennél a képnél, ugyanis ronda vagy! Tehát ne b*szd el más estéjét, étvágyát, stb. az ocsmány képeddel! Más elbujdosna vagy felakasztaná magát, ha ilyen feje lenne, te meg büszke vagy? Mégis mi a f*szra?????
Jó de csak előtedd!!! :D
Ha nem privátban akkor ide:
Majd pont te fogod ezt meg mondani f*szfej!!!!
Legalább én ki raktam!Valószínűleg csak egy szopi hozzászóló vagy akinek nem tetszett egy hozzászólásom a nyitott témádban!Egy örök vesztes vagy!!
"Milyen "ételkiegészítőt", te nyomorék?! Táplálékkiegészítőre gondoltál?
Ez is csak arra utal hogy nem élek vele de te vagy gyursz és nem látszik meg rajtad vagy tele vagy pukasztva szerekell.Egyébként is te mi a f*szér válaszolsz egy csajos kérdésre te B*ZI!!
Ne baszogass már másokat, te írtad ki a kérdést. Ha nem tetszenek a válaszok, több kérdést nemkell kiírni. ennyi.
Hát mitnemondjak az első reakcióm : " Basszááátokmeg ez miafszz??" Rájöttem hogy egy ember.
Van egy fejed az biztos.
A 10es skálámon rajt se vagy. :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!