Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Bejövök-e nektek? (kép)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Bejövök-e nektek? (kép)

Figyelt kérdés

1-10-es skálán hány pontot adnátok?

[link]

2012. jún. 9. 23:38
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
El vagy ájulva magadtól. Mindig röhögök azon, amikor csúnya srácok kigyúrják magukat és utána azt hiszik magukról, hogy jó pasi lett belőlük. Jó, nyilván egy fokkal jobb. De mire vagy így elájulva magadtól, mondd már meg...
2012. jún. 10. 00:25
 22/30 anonim ***** válasza:
Miről beszéltek ,nincs is kigyúrva,jó lehet látott már konditermet,de ez a kigyúrttól még messze van.
2012. jún. 10. 00:36
 23/30 anonim ***** válasza:
Hát, nekem túl fiatalnak tűnsz, és nem is vagy az esetem, de ha jófej vagy és okos is, akkor adnék mondjuk 7-et vagy 8-at... Legalább rendesen fel vagy öltözve, látszik, hogy azért sportolsz is, rendesen tisztálkodsz, meg gondolom valamennyit a hajaddal is foglalkozol. Ezek komoly előnyök.
2012. jún. 10. 09:20
 24/30 anonim ***** válasza:
ne erőltesd ezt a kemény vagyok beállást,mert a gyúrás még nem látszik annyira!
2012. jún. 10. 10:39
 25/30 A kérdező kommentje:
Én egy szóval sem állítottam hogy el lenék ájulva magamtól vagy hogy ki lenék gyurva.Sportolok rendszeresen és semmilyen doping szert nem használtam még csak ételkiegészítőt sem.Erre vagyok inkább büszke
2012. jún. 10. 12:28
 26/30 anonim ***** válasza:
66%

Milyen "ételkiegészítőt", te nyomorék?! Táplálékkiegészítőre gondoltál?

És egy jó tanács: fejezd be a magamutogatást! Mindenki jobbat várt ennél a képnél, ugyanis ronda vagy! Tehát ne b*szd el más estéjét, étvágyát, stb. az ocsmány képeddel! Más elbujdosna vagy felakasztaná magát, ha ilyen feje lenne, te meg büszke vagy? Mégis mi a f*szra?????

2012. jún. 10. 22:40
 27/30 anonim ***** válasza:
Mondtam már hogy akaszd fel magad te okádék! És ne írogassál privátot!
2012. jún. 11. 15:58
 28/30 A kérdező kommentje:

Jó de csak előtedd!!! :D

Ha nem privátban akkor ide:

Majd pont te fogod ezt meg mondani f*szfej!!!!

Legalább én ki raktam!Valószínűleg csak egy szopi hozzászóló vagy akinek nem tetszett egy hozzászólásom a nyitott témádban!Egy örök vesztes vagy!!

"Milyen "ételkiegészítőt", te nyomorék?! Táplálékkiegészítőre gondoltál?

Ez is csak arra utal hogy nem élek vele de te vagy gyursz és nem látszik meg rajtad vagy tele vagy pukasztva szerekell.Egyébként is te mi a f*szér válaszolsz egy csajos kérdésre te B*ZI!!

2012. jún. 11. 16:41
 29/30 anonim ***** válasza:

Ne baszogass már másokat, te írtad ki a kérdést. Ha nem tetszenek a válaszok, több kérdést nemkell kiírni. ennyi.

Hát mitnemondjak az első reakcióm : " Basszááátokmeg ez miafszz??" Rájöttem hogy egy ember.

Van egy fejed az biztos.

A 10es skálámon rajt se vagy. :o)

2012. júl. 15. 13:21
 30/30 anonim ***** válasza:
isten ne verjen olyannal mint te
2012. aug. 14. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!