Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy srácba, de neki van barátnője. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Teljesen beleszerettem, de nem véletlenül, mert ő is aranyos velem. 4-en vagyunk egy kis csapatban, egy barátnőm és még ők ketten haverjával és együtt töltjük a napokat mert oszt.társak is vagyunk és van,hogy a délutánokat is. A srác,akibe én szerelmes vagyok,mondta,mikor 3an beszélték,hogy találkoznak,hogy menjek velük én is.. És mondta barátnőm,hogy kérdezte tőle a srác,hogy mit csináljon..mert nem tudja.. és azt mondta nekem a srác,hogy én lennék az a lány,aki közéjük tudna állni a barátnőjével. Mégsem lép komolyabban semmit.. Most én próbálkozzak? Mit csináljak? Teljesen beleszerettem!:(2012. jún. 9. 14:27
1/5 anonim válasza:
Tedd fel magadnak a kérdést, hogy melyik a fontosabb:
- a barátnőddel való kapcsolat
- a srác
És úgy dönts! Ha a srác, akkor próbálkozz, ha a barátnőd, akkor hagyd a fenébe a srácot!
2/5 anonim válasza:
Az vagy akire gondolok??? írtam privit! :)
3/5 anonim válasza:
Amint te is mondtad, barátnője van, úgyhogy felejtsd el! Ha esetleg szakít a csajjal, akkor rástartolhatsz, de addig ne tegyél semmit!
Ha esetleg megcsalja a barátnőjét veled, szerinted téged nem fog megcsalni valaki mással? Ne legyél buta!
4/5 anonim válasza:
Az illyes fajta szövevényes kapcsolatokból nem sok jó szokott kisülni... Először is mint már előttem mondták döntsd hogy komolyan akarod-e ezt... Másutt viszont, ha úgy döntesz rámozdulsz, jól gondolkozz el azon is hogy az ismerőseid szemébe nem süllyednél-e mélyre egy ilyesfajta cselekedettel.
5/5 A kérdező kommentje:
Első! Nem értelek.. nem ismerem a barátnőjét.
Tudom,hogy hagynom kellene a srácot, és,ha teljesen elutasító lenne velem,akkor hagynám is. De nem az! Ezért gondolkozok rajta..:\
2012. jún. 9. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!