Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Végre elhívott talizni. De...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Végre elhívott talizni. De mit tud csinálni két 17 éves egy házban/szobában?

Figyelt kérdés

Ez lesz az első talink, látásból ismerjük csak egymást. Felvett msn-re, és most (így pár hét múlva) végre elhívott hivatalosan is "randira". De magukhoz (a házukba). Lehet ebből baj? Csóknál többet semmiképp nem akarok első randin, és remélem nem is lesz. De mit akar akkor csinálni? Rákérdeztem, hogy mit fogunk csinálni, és mondta, hogy azt majd kitaláljuk. Tudtok adni pár ötletet, miket csinálhatnánk?

17/L

2009. júl. 3. 01:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Legfőképp én is a dvd-zést ajánlanám,mert akkor tudtok egymáshoz "észrevétlenül" közeledni.Vagy esetleg valami társasjáték...na nem Monopolyra gondolok,hanem például Twisterezés,az mindig buli.:) Lehet még azt is,hogy gépen zenét hallgattok,neten vicces videókat néztek,vagy mindent, ami az érdeklődési körötökbe vág.Mivel ez az első randitok,mást nem tudok javasolni.Remélem,azért segítettem!:)

L/17

2009. júl. 3. 19:05
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi.:)
2009. júl. 3. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!