Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Végre elhívott talizni. De...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Végre elhívott talizni. De mit tud csinálni két 17 éves egy házban/szobában?

Figyelt kérdés

Ez lesz az első talink, látásból ismerjük csak egymást. Felvett msn-re, és most (így pár hét múlva) végre elhívott hivatalosan is "randira". De magukhoz (a házukba). Lehet ebből baj? Csóknál többet semmiképp nem akarok első randin, és remélem nem is lesz. De mit akar akkor csinálni? Rákérdeztem, hogy mit fogunk csinálni, és mondta, hogy azt majd kitaláljuk. Tudtok adni pár ötletet, miket csinálhatnánk?

17/L

2009. júl. 3. 01:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%
Ha elmész rögtön szögezd le,hogy még korainak tartod,hogy lefeküdjetek. Szerintem inkább menjetek el biliárdozni, vagy üljetek be egy kávézóba. Nekem volt ilyen esetem,és nem sült el jól. A fiú bezárta az ajtót és egyből rám mászott. Hálistennek valaki éppen becsöngetett hozzájuk, így ki kellett mennie a szobából és leléphettem. Amúgy a lakásban filmezni tudnátok, de általában nem az lesz a vége.:) 21/L
2009. júl. 3. 01:08
 2/12 anonim ***** válasza:
82%

Mivel első..talán filmet nézni,zenét hallgatni,beszélgetni,kb ennyit lehet :)

Sok sikert!

2009. júl. 3. 01:08
 3/12 anonim ***** válasza:
87%

Talán megnéztek egy horror filmet, amin meg kell ijedned és hozzá kell bújnod. :D

Komolyan: 17 évesen megnéztek egy DVD-t. Esetleg rendeltek egy pizzát. Aztán valamikor jöhet a csók is. Ja, és beszélgethettek is.

Első randin 17 évesen ennél több nem kell.

2009. júl. 3. 01:10
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
Szted még hív magához? Persze, hogy dugni. Ha nem akarsz kefélni akkor mond meg neki, hogy inkább sétáljatok egyet, és konkrétan mond meg neki hogy nem okos dolog egy lányt rögtön a saját szobájába hívni, mert talán elriaszthatja azt...hidd el, érteni fog belőle.
2009. júl. 3. 01:20
 5/12 anonim ***** válasza:
45%
Beakasztja neked a kampót.
2009. júl. 3. 01:27
 6/12 anonim válasza:
80%
Szerintem azért hív hozzájuk mert nincs jobb ötlete. Amúgy meg a fiúk első randin szeretnek DVD-ni.Főleg horror-t nézni h a csaj hozzá bújjon.Nem hiszem h meg akar dugni, de azért beszéljétek meg h mi fér bele a legelső randiba...
2009. júl. 3. 01:45
 7/12 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy amolyan baráti, ismerkedős tali legyen, elsőre nem szeretnél semmi komolyat. Másodikon meg már mehet a smárolás,..., ha úgy gondolod.:)
2009. júl. 3. 02:06
 8/12 anonim válasza:
47%

Sztem simán átmehetsz hozzá. Csak ha úgy közeledik hozzád, akkor jöhet az elterelő manőver: mond meg neki h sajnos pont megjött. Aztán figyeld a srác reakcióit. Ha normálisan kezeli és nem nyomul tovább( pl próbál rávenni orálra vagy stb.), és tényleg jön a filmezés, beszélgetés tovább stb. akkor a srác megérdemel 1 esélyt. De ha tisztán látszik rajt a kijelentésed után h elvesztette minden érdeklődését irántad, akkor nagyívbe kerüld el. Mert akkor valószíűleg ezek után se akar majd mást. Ha meg hazamentél tőle msn-n beszéld meg vele h szted kicsit még korai, és várjatok ezzel még. Így lesz a legjobb, mert ott adott pillanatba, amikor a tesztoszteron maxon van benne, ezt nem értené meg. Amúgy meg sok sikert a randihoz, reméljük jól sikerül.

17/F ;)

2009. júl. 3. 02:20
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha velem csinálná ezeket egy csaj, amit a kedves "fiú" társam írt, én tuti lapátra vágnám. Miért kéne hazudni? Konkrétan kell beszélni. Szépen ezt kell mondani: nem fogok baszni első randin. Olyan nehéz? Helyette inkább kitlálsz 15 mondatnyi hazugságot + improvizálsz még 30-at ami még a szövődménye lesz?
2009. júl. 3. 09:41
 10/12 A kérdező kommentje:

Húú. Most megijesztettetek.:D Én nem nézem ki belőle, hogy csak azt akarná...:)

Azt akartam kérdezni, hogy miket csinálhatnánk, hogy ne unatkozzunk?:D

2009. júl. 3. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!