Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti mit reagálnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mit reagálnátok, ha az utcán egy idegen pasi odamenne hozzátok, és azt mondaná, h ad egy 5000, ha nekiadom a harisnyámat?

Figyelt kérdés

Mert velem kajak ez történt. A barátnömmel jöttünk hazafele buli után,és utközben szembejött egy pasi,és ezzel ált elö..Hát én hirtelen köpni-nyelni nem tudtam,de az elsö sokkból magamhoz térve elhajtottam. Aztán kezdtünk el gondolkozni bnömmel, h lehet inkább el kellet vna fogadni az ajánlatot,mert mikor hazaértünk,és levettem a cipöm kiderült,h dobhatom ki a harisnyát,mert az egyik lábujjamnál kilyukadt,és elkezdtek futni a szemek..:S

Nem tudom,picit lehet bánom,h nem adtam oda,hisz egy 5000es mindig jól jön,de az adott szituban fullra leblokkoltam,mert sokmindenre számítok egy pasitól,de erre álmomban sem gondoltam vna.. Lányok,ti mit tettetek vna hasonló helyzetben?(kort is légyszi)

2012. jún. 9. 05:56
1 2
 11/16 harisnyababee ***** válasza:
82%

11:05 és 11:11

Na de most komolyan: ha Te már úgysem tudod használni a harisnyát, mert tönkrement, akkor nem teljesen mindegy, h ki mit csinál vele a továbbiakban, ha Te már úgyis csak kidobnád?! Legyen akármilyen perverz(ha egyáltalán arra kell neki és nem csak egy fogadás)dolog is, akkor az már miért nem mindegy neked?! Főleg, ha még qrva jól is járnál az egésszel;mert nem hiszem, h ennél egyszerűbben lehetne pénzt(ez esetben egy 5000-est)keresni, h nem ki dobod a tönkrement harisnyádat, hanem odaadod annak, aki igényt tart rá. De hát végülis Ti tudjátok, csak számomra érthetetlen ez a hozzáállás.

2012. jún. 9. 11:38
 12/16 anonim ***** válasza:
harisnya-fétises emberek.. vannak ilyenek
2012. jún. 9. 13:07
 13/16 Fülünyúl ***** válasza:
100%
Érdekes, hogy néha milyen furcsa elzárkózást vagy épp szükségtelen agressziót váltanak ki szokatlan - ám veszélytelen - helyzetek is az emberekből. Jókat kuncogtam itt a leblokkolós, tökön rúgós stb. válaszokon. :)
2012. aug. 24. 14:52
 14/16 anonim ***** válasza:
Elképzelem ahogy az utcán vetkőzöl, és nem tudsz lépni, mert éppen olyan fázisban vagy a harisnya lehúzásával. Szerinted tudtál volna védekezni, vagy futni a táskád után?
2013. jan. 16. 21:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha normálisan néz ki nem akar rosszat akkor odaadnám.
2014. júl. 23. 15:09
 16/16 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy most írok a már hét évvel ezelőtt kiírt kérdésre, de ("az biztos,hogy én úgy tökön rúgtam volna,hogy a száján köpte volna ki a golyóit.Mégis mit képzel magáról,netán bankrabláshoz kell neki.Menjen el a Tescoba egy ezresért már tud venni magának jó párat") Na szerintem meg te mit képzeltél anno magadról, mikor ezt a választ írtad mit képzelsz magadról, hogy ilyen agresszív vagy szegény gyerekkel, hogy lerúgtad volna anno szegény golyóit? Jó én azt mondom, hogy most is lerúghatod bármelyik hímegyed golyóit, de utána nagyon gyors futólépéseket tegyél egészen hazáig, mert ha az a hímegyed magához tér, és még utol is ér...hát főleg ha esetleg egy alaposan kigyúrt fószer...hát!...Én erre még most is azt mondom, hogy nem biztos, hogy utána megmaradnának a bordáid. A bankrablásról még annyit, hogy akkor már mondta volna, hogy na ide a harisnyát, vagy...

Kérdező:! Most olvasom a te kérdésedet is, jót röhögök, hogy köpni nyelni netán karót nyeltél akkor, vagy mi a...?Tán lehet, hogy meleg volt a fickó, és azért kellett neki a harisnyád. Mondjuk lehet elfogadhattad volna akkor az ajánlatot a many az sosem jön rosszul.

00/FF/@.

2019. máj. 3. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!