Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mennyire jön be ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mennyire jön be ez a bikini?

Figyelt kérdés

[link]

Tegnap vettem meg az idei bikinimet.Dettó ilyen csak kétrészes.Tehét nincs a hasnál az anyag. Elég szépen kidobja a ciciket:)

2012. jún. 8. 22:24
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
De ugyanez a felső is.
2012. jún. 8. 22:46
 12/24 anonim ***** válasza:
imádom az ilyen kérdéseket.egy ruhánál sosem az a lényeg hogy néz ki,hanem hogy az illetőnek hogy áll.szerintem amúgy gáz és ezen a celebszerzeményen is gáz,de lehet hogy rajtad jobban tetszene.érted hogy értem?én erre úgy tudnék válaszolni ha felveszed,lefényképezed magad és úgy látlak.de ez lényegtelen mert ha normális csajszi vagy úgysem töltögetsz fel magadról ide képeket,nekem meg nem dől össze a világ mert nem tudtam olyan választ adni amilyet szeretnél:)
2012. jún. 8. 23:01
 13/24 A kérdező kommentje:

Hát szerintem azért számít hogy néz ki egy ruha(amúgy ez bikini ) :)

De oké:)

Képet nem teszek

2012. jún. 8. 23:03
 14/24 anonim ***** válasza:

jaj de drága vagy,tudom hogy bikini,csak általánosságban írtam a ruhát,de akkor nem tudom mi az a szó ami magába foglal minden rongyot amivel az emberek takarják a testüket:)

amúgy veled nem volt még olyan hogy valami megtetszett egy boltban(egy testet takaró anyag),felpróbáltad vagy meg vetted és magadon nem tetszett.na én ezért írtam hogy nem maga a cucc a lényeg:)

2012. jún. 8. 23:10
 15/24 anonim ***** válasza:
és nagyon helyes hogy nem töltögetsz fel magadról képet!;)
2012. jún. 8. 23:10
 16/24 anonim ***** válasza:

5. nekem kifejezetten tetszene ha az a része nincs kihagyva! (fürdőruha fétisről nem hallottál)

bejövős lehet a képen levő, ja.

2012. jún. 9. 01:06
 17/24 anonim ***** válasza:
Nekem ez nem tetszik, bocsi
2012. jún. 9. 11:03
 18/24 A kérdező kommentje:
Jó de mért kell bocsánatot kérni? Nem tetszik nem tetszik.
2012. jún. 9. 11:33
 19/24 anonim ***** válasza:
mi az, hogy az idei? Minden éven másikat veszel? :D
2012. jún. 9. 20:20
 20/24 A kérdező kommentje:
Igen mert mindenévbe más a divat,meg kiis kopik a színe.
2012. jún. 9. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!