Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső oldalak. Tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Nem tudtok olyan társkereső oldalt ajánlani, ahol nem csak szex-et kereső idióta férfiak vannak?2012. jún. 8. 22:00
11/16 A kérdező kommentje:
Lány vagyok. Hogy könnyű dolgom lenne azt nem hiszem... a levelek többségét igénytelen és buta emberek írják.
2012. jún. 8. 22:30
12/16 A kérdező kommentje:
Sajnos.
2012. jún. 8. 22:30
13/16 anonim válasza:
én már nem hiszek bennük,már csak azért sem,mert egy ideje olyan oldalakon is próbálkozom komoly kapcsolat reményében,de semmi.a lányok már attól is megijednek ha valaki normális,mert azt hiszik színjáték.barátnőim is mindig voltak,köztük egy több éves is.de kb fél vagy egy éve semmi sem sikerül és nem tudok rájönni mi kellhet egy normális lánynak(már ha van még ilyen),pedig eddig tudtam!
14/16 anonim válasza:
"ahol nem csak szex-et kereső idióta férfiak vannak?"
Ebből a kijelentésedből sok mindent le lehet szűrni ám! Nagy sikered nem lehet az életben. Ezért már be vagy csavarodva. Utálod a férfiakat. És nyilván kiállhatatlan vagy(=te magad is idióta). Ja és ronda, ha társkeresőre van szükséged ahhoz hogy ismerkedj. Kihagytam valamit?
15/16 anonim válasza:
Csajok és pasik szerintem is. Ott ismertem meg a párom, 2 éve vagyunk együtt :)
20/L
16/16 anonim válasza:
14-es,te láttál már társkereső oldalakat?e mellett a rondaság kijelentés mellett nem igazán tudok elmenni.vannak ott olyan lányok akikért a 2 kezedet összetennéd,és nem a r!b! kategóriából,de persze gondolom te azt kapsz meg akit csak akarsz xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!