Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ajándékozzak egy 20 éves srácnak?
A barátomat szeretném meglepni valami ajándékkal,neki könnyű dolga volt,nekem már megvette.De én mit vegyek neki? tudom az ízlését,de nem tudom minek örülne.
Most fogunk pár nap múlva talizni,és nem tudom mit adjak neki.(messze lakik tőlem).Szerintetek?
Köszönöm. 16/L
Az én első ajándékom a Páromnak egy kép volt rólunk szép keretben. Nagyon örült neki. Vagy fényképes maci, kirakó (Ő az első közös képünket megcsináltatta puzzle-nek)
Szív alakú valami, aminek az egyik fele a tied, másik az övé. Lehet medál is (ha nem ciki neki ilyesmit hordani)
Ilyenekkel én is bajban vagyok, nem tudom, mit vehetnék 20. szülinapjára. Már mindent vettünk egymásnak :)
Te ismered az ízlését, de nekünk nem mondtál róla semmit, úgyhogy mi nehezebb helyzetben vagyunk mint te. :P
Mondjuk jó lett volna tudni, hogy milyen alkalomra lesz. Hónap- vagy évforduló? Csak úgy? Évfordulókra valami "nagyobb volumenű" ajándékot szoktak adni, általában saját képeket felhasználva trükkös dolgokra pl. naptár, párna, bögre stb. Mások a praktikára hajtanak... Megint mások a plüss cukiságokat szeretik (mondjuk én fiúnak nem vennék plüsst, párral már beszélgettem erről és ők nem igazán díjazzák...)
Ha "csak úgy" lesz, akkor esetleg vehetnél két ugyanolyan karkötőt -ne giccseset, olyat, amit ő is felvállal a stílusának megfelelően- mondván ez összeköt titeket...
Igazából ha őszintén szeret mindennek örül, mert tőled kapta, te fogsz róla az eszébe jutni és ezáltal kellemes emélkek jutnak majd eszébe.
Nagyon köszönöm X) egyem a szívét az én édes szerelmemnek^^
Már sejtem mit fog kapni X)
Köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!