Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudtok a zserbó cukrászdáról?
Figyelt kérdés
Vagy már nem ez a neve és hol van helyileg mit kell csinálni, hogy ott legyek a tutiban2009. júl. 2. 20:19
2/15 anonim válasza:
3/15 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek miköze a szexhez?:D
4/15 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 20:22
szerintem meg akar dugni egy tortát... american pie :D:D:D
5/15 anonim válasza:
Na azért a kérdés feltevője nagyon is tudja miért itt tette ...
De elárulom, csak idősebb korosztály megy abból a célból, és közülük is nagyon kevesen, ma már nem divat, vannak sokkal elterjettebb, ismertebb helyek.
Tudod amikor ez tiltott gyümölcs volt, de legalábbis üldözött, akkor inkább ment az átkosban, de manapság nyugodtan mondhatom, hogy semmi.
6/15 anonim válasza:
Ez már csak legenda (vagy csak az volt eddig is )...
van aki azt mondja egy zserbót rendelsz és a villát lerakod valamilyen pozícióba (nem tudom már pontosan mi volt a jel)
hallottam már olyat is hogy bemész rendelsz egy ásványvizet és az a jel...
7/15 anonim válasza:
mi ez pontosan? csak mert kétlem hogy egy egyszerű "ártatlan" cukrászdáról lenne szó
8/15 anonim válasza:
Én még nem hallottam róla, miről is van szó? :)
10/15 anonim válasza:
"kedves" utolsó válaszoló, mondták már neked mennyire mérhetetlenül bunkó vagy? ha nem, akkor én most mondom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!