Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki?
Van egy fiú az osztályban, aki irtóra tetszik, és ezt kevesen tudják.És az egyik barátnőm, nagyon jól kitalálta, hogy ő erre most ráfog kérdezni a fiúnál, hogy tetszem-e neki. Megmondtam neki hogy ne csinálja, de makacs, úgyhogy megkérdezte. Elvileg az volt, hogy megkérdezte hogy: szia bejön neked az Xy? (xy=én. xdd) és csak anyit mondott rá hogy: mit akar hallani? meg hogy totál elvörösödött és félmosollyal bámult maga elé. (ez órák közötti szünetben volt) a következő órán előttem ült és a barátnőm szólt hogy egész órán vigyorgott. (szerinte emiatt, de szerintem nem) meg még voltak ilyen dolgok hogy szóba hoztak kettőnket, és ő elvörösödött, én viszont lepattintom ezeket, mert a többiek nem tudják hogy én totál bele vagyok esve, meg semmit, és csak szórakoznak ezzel:DD na szóval szerintetek mennyi esély van arra hogy tetszem neki? :DD
előreis köszi 14/L
nem is az hogy lepattintom hanem hogy hülyülök vele, vagyis teljesen benne vagyok abban hogy igen én mennyire szeretem őt életem szerelme a srác.D és még csak
nem is sejtik ... :D
"hozz létre amikor egymás szemébe tudtok nézni"
néha azon kapom magam hogy engem bámul pl. bioszon mögöttem ül, és kikérdeztem egyik haveromat kémiából é láttam a szeme sarkából hogy bámul és kb nyitva volt a szája, (jó hogy nem folyt a nyála) és belenéztem a szemébe meg mosolyogtam aztán folytattam a kérdezést de még láttam hogy engem bámul 2-3 percig :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!