Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez? Lécci mondjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Lécci mondjátok meg!?

Figyelt kérdés
Szombaton az egyik barátom bevallotta hogy tetszem neki de miután ezt kimondta azóta már rám se néz meg nem is beszélünk. Pedig aznap még a barátnőmnek azt is mondta h szeretne többet velem mint barátság.

2012. jún. 7. 14:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Te hogy reagáltál mikor elmondta?
2012. jún. 7. 14:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyszerű: elszégyelte magát. Ugyan ez volt velem is, mikor bevallottam az egyik osztálytársnőmnek hogy tetszik, onnantól kezdve egy hétig nem tudtam ránézni, sem hozzászólni, hogy miért van ez azt nem tudom, de szerintem akkor tényleg nagyon tetszel neki :)
2012. jún. 7. 14:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Biztosan hülyén érzi magát, hogy már tudsz az érzéseiről.
2012. jún. 7. 14:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát kicsit biztos elpirultam mert nekem is tetszik. :) És utána meg oda jött hozzám és meg fogta a kezem
2012. jún. 7. 14:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Jaj, de cuki..! :)

Próbáld keresni a társaságát, így talán oldod a feszültséget. És sok boldogságot, remélem összejön! :)

2012. jún. 7. 14:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi ^^ :)
2012. jún. 7. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!