Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ilyen ronda és ocsmány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen ronda és ocsmány fiúnak lesz vha esélye egyetlen lánynál is? :/

Figyelt kérdés

[link]

Lányok! Mennyire tartotok rondának?

17/F

2012. jún. 5. 22:54
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Szekrény tetején nem ártana egy rendrakás.
2012. jún. 5. 23:31
 12/27 anonim ***** válasza:
Díjazom a kokárdádat! ;)
2012. jún. 5. 23:34
 13/27 anonim ***** válasza:
Most nézem. De minek volt rajtad már 14-én? Jöttél volna a koncertünkre ahelyett hogy fényképezkedsz. :D
2012. jún. 5. 23:37
 14/27 anonim ***** válasza:
57%

Nem vagyok ronda, de a lányoknak nem kellesz így.

Láthatod nem jó nekik semmi, ahog ymost kinézel. EGyből beléd kötnek, hogy a hajad sem jó, a kapucnid is gáz.

A lényeg, hogy a lányok felszínesek és neked kőkeményen megkell változnod, ha szép barátnőt szeretnél.

Azon kívül, hogy drága, márkás ruhákat veszel még jól ki is kell gyúrnod magad, mert az is sokat dob rajtad. A lányok nagyon válogatósak és felszínesek, nekkik csak a tökéletes külsejá pasi a nyerő.

Ha ez megvan utána válj bunkóvá, dolgozz a jellemeden is. Nincs több érzelmesség, sírás, rívás, kegyetlen más embertársait lenéző szörnyszülötté kell válnod és csak a lány megszerzése után mutatsz számára csakis számára egy kis kedvességet, de ne túl sokat, mert akkor megcsal egy bunkóbb, keményebb állattal!

2012. jún. 5. 23:44
 15/27 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy ronda :) Láttam már azért rondábbat is nálad úgy hogy nőcsábász volt. Az egész kisugárzás kérdése, na meg találd meg a stílusodat. Más haj, más öltözék. Úgy még te is jobban fogod magad érezni :) ja és ha megvan már az új stílus és haj, és a friss kisugárzás máris több csaj tapad rád ;)
2012. jún. 6. 00:15
 16/27 A kérdező kommentje:
Március 15-én készült, csak rosszul volt beállítva a fényképező naptára. És én nem akarok egy bunkó, érzelmetlen állat lenni, csak külsőleg akarok megváltozni. A jellemem nem akarom elveszíteni.
2012. jún. 6. 06:46
 17/27 anonim ***** válasza:
Miből gondolod hogy minden rendben van a jellemeddel?
2012. jún. 6. 06:54
 18/27 A kérdező kommentje:

Sejtem, hogy nem vagyok olyan, mint a többi ember, de én nem akarok a többi emberhez hasonlítani. Egyedi akarok maradni illetve lenni. És egyetlen egy lány sem ér annyit, hogy ezt feláldozzam. Aki akar, úgy is képes lesz úgy elfogadni, amilyen vagyok.

De am. egy lány se járna velem :(

2012. jún. 6. 07:02
 19/27 anonim ***** válasza:
Pf, olyan vagy, mint a tini pitsák, akik feltöltik a tök átlagos, semmi ronda nincs rajta képüket...
2012. jún. 6. 08:54
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
A 14-esre nem hallgass, az egy beteg alak.
2012. jún. 6. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!