Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen ronda és ocsmány fiúnak lesz vha esélye egyetlen lánynál is? :/
Nem vagyok ronda, de a lányoknak nem kellesz így.
Láthatod nem jó nekik semmi, ahog ymost kinézel. EGyből beléd kötnek, hogy a hajad sem jó, a kapucnid is gáz.
A lényeg, hogy a lányok felszínesek és neked kőkeményen megkell változnod, ha szép barátnőt szeretnél.
Azon kívül, hogy drága, márkás ruhákat veszel még jól ki is kell gyúrnod magad, mert az is sokat dob rajtad. A lányok nagyon válogatósak és felszínesek, nekkik csak a tökéletes külsejá pasi a nyerő.
Ha ez megvan utána válj bunkóvá, dolgozz a jellemeden is. Nincs több érzelmesség, sírás, rívás, kegyetlen más embertársait lenéző szörnyszülötté kell válnod és csak a lány megszerzése után mutatsz számára csakis számára egy kis kedvességet, de ne túl sokat, mert akkor megcsal egy bunkóbb, keményebb állattal!
Sejtem, hogy nem vagyok olyan, mint a többi ember, de én nem akarok a többi emberhez hasonlítani. Egyedi akarok maradni illetve lenni. És egyetlen egy lány sem ér annyit, hogy ezt feláldozzam. Aki akar, úgy is képes lesz úgy elfogadni, amilyen vagyok.
De am. egy lány se járna velem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!