Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy teljesen értelmes, normális srácoknak még csak az esélyt sem adják meg, az "állatoknak" ellenben mindig van barátnője?

Figyelt kérdés

A szingli srácok között nagyon sok olyan van, aki a tulajdonságait tekintve olyan, akit majdnem minden lány kívánna.Ennek ellenére páros lábbal rúgják vissza őket, egy szikrányi esélyt sem hagyva nekik. A szúrós szemek, fintorgó szájhúzások tengerén nagyon nehéz, ha nem lehetetlen átjutni.

Az ember ilyenkor azt gondolná, hogy "na, aki ezen túljut, az maga Supermen lesz!"

A meglepetés akkor jön, amikor idejön az ember a Gyakori-ra és elolvassa a lányok leveleit. Az egyik lány arról panaszkodik, hogy a barátjával annak a farkán kívül semmi más nem kapcsolja össze. Egy másik esetben az egyik fiú panaszolja, hogy ráerőltette a barátnőjére az anált és panaszkodott, hogy a lányra rájött a székelési inger, ő elvitte mosdani, utána folytatta, mintha mi sem történt volna.A harmadik esetben a lány sír, mert a barátja használati tárgynak tekinti, max. néha keresi, amikor épp eszébe jut, akkor is csak azért, hogy villoghasson vele vagy ágytornára. A panaszok száma végtelen.

Viszont ilyenkor ilyenkor mindig eszembe jut: ezek a lányok tudnak egyáltalán arról, hogy léteznek olyan srácok, akik mellett aranyéletük lenne?

2012. jún. 4. 21:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
43%

5:

Ja, elmúlik a "beszariság". Miután majd lát egy puncit, ő is egy követelőző barommá válik...

2012. jún. 4. 21:40
 12/22 A kérdező kommentje:

7-es

Ez egy elhasznált sztereotípia. Én ismertem olyan lányt, aki úgy nézett ki, mint egy boszorkány, mégis több srác udvarolt neki. egyszerűen azért, mert vagány és nagyon jófej volt. amikor ilyenekről hallok, hogy átlagos lány nem kell senkinek, mindig felmerül bennem, hogy csak azért nem kell, mert átlagos? Vagy inkább azért, mert tudat alatt kisebbrendűségi érzése van a cicababákhoz képest és ez olyan erős, hogy szinte sugározza magából?!

Én az utóbbira gyanakszom, már csak azért is, mert egy fiú racionális lény. Lehet, hogy örömmel megdugna egy ún. plázacicát, de barátnőként sose szeretné.

2012. jún. 4. 21:43
 13/22 A kérdező kommentje:

63 %

A stílus maga az ember, hallottad már?

2012. jún. 4. 21:48
 14/22 anonim ***** válasza:
87%

a nők és a férfiak teljesen máshogy működnek

az önbizalmat pedig nem másból kell meríteni, hanem önmagadból

a nőknek férfi kell, kész férfi, aki minden helyzetben férfi, nem csak akkor ha esélyt adnak nekik

a férfi: magabiztos, jófej, laza, és tesz ismeretlen emberek véleményére, domináns(=nem egyenlő erőszakos stb.-vel)

2012. jún. 4. 22:25
 15/22 anonim ***** válasza:
38%
Sajnos kérdező én nem lehetek az erkölcs önjelölt bajnoka, mint te. Sajnos nincs bennem annyi emberi érték, mint benned. Talán én is csak egy "állat" vagyok hozzád képest.
2012. jún. 4. 22:35
 16/22 A kérdező kommentje:
Ez irónia volt. Ha nem támadsz nekem, én is másmilyen lennék. Fiú vagy lány vagy egyébként?
2012. jún. 4. 22:47
 17/22 anonim ***** válasza:

Jogos, amit fent leírtál.

De szerintem azok a lányok olyanok is.

pl: van egy bunkó kigyúrt (szteroidozott) srác, akkor a barátnője általában valami k*rvásan öltözködő ribanc, akinek még kevesebb agya van mint a srácnak.

f 19

Olyan lányokat kell keresni, akik Téged keresnek! :)

2012. jún. 5. 00:09
 18/22 anonim ***** válasza:
Ha én a jófiú helyzetébe kerülök, női aggyal inkább az jut eszembe, hogy velem mi baj lehet, vagy a bunkó vetélytársamban mi lehet olyan jó, amiért megéri lenyelni a viselkedését...
2012. jún. 5. 01:01
 19/22 anonim ***** válasza:

nőknek egy gyerek kell ki felett anyáskodhatnak egy kicsit (ez általában tudat alatt működik náluk, szóval tagadják ha rákérdezel)

Egy normális pasi mellett nincs anyáskodni való, viszont egy bunkó, beképzeltnél van. Őt le kell szoktatni a dohányzásról, rá kell szoktatni hogy ne a szoba közepére pisáljon, vagy hogy hajtsa le maga után a wc deszkát, távol kell tartani a drogoktól, rossz arcú haverjaitól, vigyázni kell nehogy belenyúljon a konnektorba vagy valamelyik testrészét nehogy bedugja oda, és még sorolhatnám napestig.

A nőknél az első eset (normális pasi) unalmas lesz, kiszámítható, könnyen kiismerhető! tudják hogy sose fogja őket megcsalni, vagy valamit ellenük tenni.

A második eset (a beképzelt bunkó) meg egy igazi kihívás, aki mellett sosem lehet 1 perc nyugta sem a nőnk, mert vagy azt lesi a csaj hogy mikor megy a pasi börtönbe, vagy azt hogy mikor csalja meg őt egy másik lánnyal...

Nőknek nem kell az arany élet, nekik a kihívás kell, a küzdelem, a tény hogyha félredug a pasijuk a hátuk mögött akkor legyen téma a barátnőkkel, legyen kit szidni. Nekik az kell hogy sz@rba vegyék őket, mert ha sz@rba veszik akkor ők küzdhetnek ez ellen, hogy ők mégse sz@rok, hanem valakik. A küzdelem meg vonzó a számukra.

Remélem így már tisztán látod a helyzetet...

2012. jún. 5. 13:50
 20/22 anonim ***** válasza:
Az utolsó komment megmosolyogtató. :) Valóban lehet kihívás egy igencsak domináns férfi megszelídítéseben, de szerintem inkább arról van szó, hogy neked alapból az a kategória tűnik fel nőként, akik az említett "bunkó" fiúkhoz "illenek". Tudod, ez olyasmi, mint amikor elmegy 10 nő melletted, abból 8 "átlagos", 2 szőke cicababa, és azt a kettőt látod + le is vonod a konzekvenciát: lám, ilyen a női nem. :) Mellesleg (tapasztalat) a fiúk is azokért vannak a leginkább odáig, akik szinte teljesen semmibe veszik őket.
2012. jún. 23. 00:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!