Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lilakider11 kérdése:
Srácok? Nem vagyok magammal megelégedve ezért kiváncsi vagyok nektek tetszene-e. A fenekem kicsit nagy kerek és kiugró, a hasam lapos, a melleim nem nagyok de feszesek, a combjaim közepes vastagságúk . Szerintetek?
Figyelt kérdés
2012. jún. 4. 20:29
11/29 anonim válasza:
atteleportalhatnek oda?, itt rohadt sotet van, hideg, es fuj a szel, meg esik a jeg, de jooo buli azert :D
na mehetek??
12/29 A kérdező kommentje:
de én vagyok ;) te dolgod ha nem hiszed el de nem értem miért lenne nekem jó egy másik csajról véleményt kérni!
2012. jún. 4. 20:44
13/29 anonim válasza:
Ha te vagy, akkor ideális. Nemt'om hanyadik voltam.
14/29 anonim válasza:
Nem értem mivel nem vagy megelégedve amennyire ebből a képből látszik jó tested van. (ezzel a képpel nagyon mellé lőttél a fenekedet, melled kitolod hasadat eltakarod combod alig látszik a képen szóval erről képről pont azt nem lehet megnézni amire rákérdezel pl. hátsódat kitolod nagyobbnak látszik, melledre pedig pont a fordítottja igaz :-) de az első állításomat fentartom)
15/29 A kérdező kommentje:
hirtelen csak ezt a képet találtam bocsi srácok.
2012. jún. 4. 20:57
16/29 anonim válasza:
Ez nem te vagy. Ez köszönő viszonyban sincs a leírással. Amúgy meg erre felé nem járnak ilyen alkatú lányok, csak a magadfajta laposcsecsű, nagyvalagúak. :(
17/29 A kérdező kommentje:
de én vagyok csak ez tavaly nyári kép de minegy köszönöm a válaszokat
2012. jún. 4. 21:03
19/29 anonim válasza:
Szerintem ebből a képből semmit sem lehe megállapítani!
20/29 anonim válasza:
Direktbe takarod a pocakodat a kezeddel. Gondolom azért, mert nem vagy vele megelégedve. Dolgozz hát rajta!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!