Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak szüleimnek, hogy kettesben lehessek bnőmmel?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy panelban lakom, anyukámmal, nagymamámmal. Az ajtómon még a zár is rossz, és sosem üres a lakás... Viszont bnőmmel szeretnénk kettesben tölteni egy kis intimebb időt, de nem akarom, h folyton náluk legyen ez. Az első együttlétet mindenképp szeretném nálunk, de addig a pettinget is jó lenne. Mit mondjak szüleimnek, vagy hogy intézzem ezt el? 3 szobás panel, ajtómon zár nélkül, mindig itthon vannak... Mit mondjak nekik?
17/f
2012. jún. 4. 19:39
11/15 anonim válasza:
"Nagyi nem szokott aludni" ezen besírtam bocs xD
12/15 anonim válasza:
Nekem az jutott az eszembe, hogy tizenhét éves koromban már gond nélkül tudtam zárakat szerelni a lakásunkban. Mindez több mint negyven éve történt, de a zárak még a mai napig is rendesen működnek. Most viszont már az a szomorú, hogy nem akarom bezárni az ajtókat,remélve, hogy valaki mégis bejön.
13/15 anonim válasza:
a nagyik az alvást a halál utánra tartogatják.
14/15 A kérdező kommentje:
Jah kicseréltem a zárat, most aztán krva jó lett, már annyira se lehet bezárni, mint régen -.-
2012. jún. 9. 23:13
15/15 anonim válasza:
Istenem. Te kis nyámnyila. Nem igaz hogy anyudék nem vágnák le hogy kummantotok a csajoddal...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!