Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk! Nektek mennyi sperma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Nektek mennyi sperma jon ki 1 maszturbálásnál?

Figyelt kérdés
mundjuk ha 1 napja nem csináltátok
2009. júl. 1. 15:46
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
3,457 ml átlgosan. de van amikor 5,673 ml :D
2009. júl. 1. 15:50
 2/8 anonim ***** válasza:
37%

Ezt nem mérem le:D

De amúgy sztem ha nem csinálod 1 hétig vagy 1 napig, akkor is ugyan annyi jön-ez nem biztos:)

2009. júl. 1. 15:53
 3/8 anonim ***** válasza:
61%
Az utolsónak.. nagyon nem biztos... ha 3-4 napig naponta 4x kiverem utána szinte már semmi nem jön csak átláccó vmi és az is kevés... ha 1-2 hétig nemcsinálom akkor rengeteg és sokkal jobb érzés is :)
2009. júl. 1. 15:59
 4/8 anonim ***** válasza:
68%
ha minden nap csinálom,kb kávéskanálnyi, de ha 1 hétig nem,akkor kb evőkanálnyi
2009. júl. 1. 16:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezek után máshogy fogok nézni az evőeszközökre, mert tudni fogom, hogy valaki valahol ebben méri a spermája űrmértékét.

De igen, nagyjából így jön.

Na viszont szex közben, hosszú előjáték után vulkánként szokott kitörni belőlem sokkal, sokkal nagyobb mennyiség, néha ilyen másfél méter távolságokba is ellő, feltételezem, hogy a nagy nyomás miatt odabent. Ezt maszturbálásnál nem tudom elérni, és csak ilyen 20 centiket repül :(

2009. júl. 1. 16:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem mérem de a bnőm szája tele megy vele szóval nekem elég sok:) Meg nekem messzire lövell:D
2009. júl. 1. 17:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem sok
2009. júl. 1. 22:50
 8/8 anonim ***** válasza:
nah figy... XD kb úgy átlagosan 3-5 ml, (mivel egy spricc [xD] 1ml) de egy hétig el leszek nem itthon és másokkal leszek egy szobába XD majd megmondom a tapasztalatokat XD. Húúú nehéz lesz nem minden másnap XDDD...
2009. júl. 1. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!