Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok ilyet?

Figyelt kérdés
Szeretnék webcam szexelni de mindenhol fizetni kell érte. Olyat akarok találni ahol mindkét fél ingyen felveszik egymást pl. msn-en vagy ilyesmi. Van ilyen?

2012. jún. 3. 13:45
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem chat.hu-n találsz egy két ilyen csajt!
2012. jún. 3. 13:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Húú tényleg :D Köszii :D
2012. jún. 3. 13:47
 3/4 anonim ***** válasza:
chat.hu a legideálisabb neked. (Szerintem is)
2012. jún. 3. 13:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Hülyeség. Chat-en én folyton olyan nőkbe botlok, akiknek ugyancsak sms-t kell küldeni, rosszabb estben töltsd fel a telefonjukat ki tudja hány ezer forinttal. Én speciel nem bukok az ilyesmire, csak ráköszönök egy csajra, hogy meg akarom ismerni, de akkor meg automatikus üzenetben kidobja, hogy ide küldd el ezt a szót sms-ben, 500 FT egy sms (LEGALÁBB!). Aztán visszakérdez, hogy érdekel? Ha meg nem igent mondasz, hanem akármi mást, pl hogy megismernéd inkább, akkor leikszel a ge*ibe. Engem nem érdekel, hogyan ujjazza magát a kamerában, akkor már inkább lerendezem élőben az ágyban a csajt.
2012. jún. 3. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!