Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak most? Én szerete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak most? Én szeretem a barátomat (sztem), de ott az öccse is.

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki már vagy 5 éve tetszik, deh a beszélgetésnél tovább sose juttunk, deh sztem lett volna vmi, deh ez már a múlt.

Vége a sulinak, nem látnám őt mindennap, deh nemrég jöttem össze a bátyjával, és így mindig az öccse jár a fejemben.. :S Van olyan is, h néha az álmomban megcsalom vele.. És úgy érzem, h ez így nem mehet tovább, ha jobban az öccse érdekel...

Szerintetek mit kezdjek??

2009. júl. 1. 14:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem feküdj le mindkettővel. Egyszerre. Így nem kell választanod.

Viccet félretéve, tedd azt, amit jónak látsz. Azt azért csak tudod, kivel akarsz járni.

2009. júl. 1. 14:49
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Még valami. Ha nem vagy benne biztos hogy szereted a barátod, akkor nem szereted. Ha szeretnéd, nem lennél bizonytalan.
2009. júl. 1. 14:50
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ne írj így : 'deh' ~ elég gáz..

Amúgy meg felejtsd el az öccsét,hogy ha szereted a tesóját!

2009. júl. 1. 14:50
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
előbb tanulj meg magyarul írni helyesen, mert egyzserűen bántja a szemem ez a sok 'deh', aztán meg vagy maradj a bátyjával és felejtsd el az öccsét, vagy ha annyira nem tudod figyelmen kívül hagyni a gyereket,akkor szakíts a tesójával. de utána már nem lenne túlságosan szép dolog az öccsel összejönni
2009. júl. 1. 14:51
 5/11 anonim ***** válasza:
95%

Én is voltam már ilyen helyzetben... Ezek az kistesók... :)

Bár én a bátyba voltam beleesve, viszont az öccsének megtetszettem, én meg már nem tudtam eldönteni, mi tévő legyek. Hagytam őket...

Később jött más, akivel már nem voltak ilyen zűrök :)

Nem biztos hogy tetszik ez a válasz, de talán jobb lenne ezt a családot békén hagyni. Persze nem ismerem úgy az egész történetet, mint ahogy te magad, de én így jártam jobban.

2009. júl. 1. 14:51
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Az öccsével sztem már nem fogsz tudni összejönni... Miért jársz a bátyjával, ha az öccse tetszik? Mielőtt összejöttél volna vele, azelőtt kellett volna ezen gondolkoznod... Mostmár késő. Mondom, SZERINTEM már nem fog veled járni az öccse. Max pár év múlva. Bocs, hogy őszinte vagyok.:D
2009. júl. 1. 15:02
 7/11 anonim ***** válasza:
68%
Feküdj le az öccsével, aztán az apjukkal és tedd tönkre az egész családot, ha már ekkora ribanc vagy és nincs semmi önbecsülésed!
2009. júl. 1. 15:03
 8/11 anonim ***** válasza:
76%

nah deh mégis szted mitszólnah a család ha megtudnák h a barátodat elhagyod az öccséért? nemszépdologh...

jah és amúgyh meg jobblenneh ha inkább elővennél egy nyelvtankönyvet ribikém ;) DEHHHHH

2009. júl. 1. 15:12
 9/11 anonim ***** válasza:
64%
"Én szeretem a barátomat (sztem)".Hát ez elég vicces. Szerintem fogalmad sincs még mi az a szerelem, csak gondolom az öccse menőbb srác és ezért szeretnél inkább vele járni, vagy csak őt is ki akarod próbálni. Elég undorító dolog h a barátod rokonáról álmodozol. Azt nem értem h minek jöttél össze a bátyjával ha az öccse jár mindig a fejedben??? JaH biztos jó hec volt. Ha összeállsz az öccsével arra számíts h a családjuk nem lesz túl kedves hozzád...sőt..egy kis ribancnak fognak elkönyvelni.
2009. júl. 1. 15:43
 10/11 anonim ***** válasza:
73%
Apuka még lehet kedves...
2009. júl. 1. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!