Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/férfiak ti csak az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak ti csak az olyan lányokat nézitek meg, akik mindig ki vannak öltözve, sminkelve stb?

Figyelt kérdés
Csak mert azt vettem észre, hogy az ilyen lány ismerőseimnek mind van barátja. Én sosem voltam az a kiöltözős lány, igazából pont azért, mert ha kicsit is változtattam a stílusomon, egyből kinevettek meg beszólogattak, így inkább maradtam az uncsi ruháknál. De gyanítom, h így sosem fog észre venni senki.
2012. jún. 3. 01:07
1 2
 11/11 anonim válasza:

A legfontosabb az arc...elsőnek mindig azt nézem meg egy lányon...utánna az öltözködését..és sztem elégsok olyan fiú akad akiknek tetszenek a szolíd lányok.. :) (én a kicsit vadabb..elérhetetlen lányokra bukom..) de ettöl függetlenül a szerelem mindenkit megtalál..ha nem most lehet hogy 1 nap mulva,nemtudni...sok sikert neked! :)

16/F

2012. jún. 17. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!