Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Perverz és elítélendő? (Lent. )
Szerencsére nem rólam van szó... Egyik barátnőm tavaly augusztustól egy bizonyos orvoshoz jár ( volt tavaly egy műtéte és a heggel vannak problémái még mindig). Január óta viszont valahogy örömmel megy oda, és mikor megkérdeztem mi ennek az oka, azt válaszolta, hogy tetszik neki a doki!
Nagyon meglepődtem, nem tudom azóta sem hova tenni a dolgot.
Láttam az orvosát, 45 körüli pasas, én egyszer elkísértem az orvosához, szóval láttam. Tényleg nem egy hájas, szőrgombóc, nagyon ápolt úriember, de valahogy mégsem tudom hova tenni, hogy az én barátnőmnek ez tetszik... Azóta, mióta mesélt a furcsaságról, ha jól tudom Medical fetis-nek hívják az ilyesmit, kicsit meglazult a kapcsolat, nem is nagyon szeretem, ha erről beszél...
Mit gondoltok a történetéről? Beteges?
Ugyan már, tini lányok sokasága szereti az idősebb, érettebb, értelmes férfiakat, a korabeliek sokszor kiábrándítóak, nálam is így volt ez anno.
Nem kell belelátnod semmi komolyat, rosszat, bárkivel előfordulhat ez.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!