Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vékony a 3,8-4 cm pénisz?
Figyelt kérdés
17/F2012. jún. 2. 20:02
1/24 anonim válasza:
nekem 4,8 szóval nem a legvastagabb a tiéd, milyen hosszú?
2/24 A kérdező kommentje:
16
2012. jún. 2. 20:04
3/24 anonim válasza:
Ki kellene próbálni ahhoz, hogy megmondjam. De sajna kisfiúkkal nem szexelek...
Ja, azt is írd már le légyszi, hogy milyen hosszú és aztán kérdezd már meg, hogy jó-e - vagy inkább nem is kéne szexelned... De mindezt egy következő kérdésben, hogy kellőképp lefáradjon mindenki az "elég-e a méretem örömszerzéshez" című kérdésektől.
Puszi
25/N
5/24 anonim válasza:
Én csak a hosszát mértem meg , a vastagsággal nem foglalkoztam még eddig .
6/24 A kérdező kommentje:
Értem .
Nekem a hossz szerintem átlagos ,de a vastagsága az szerintem nem .És ezért tettem ki a kérdést.
2012. jún. 2. 20:11
7/24 anonim válasza:
hát ha szűz lánnyal csinálod, az örülni fog neki, mert nem fáj annyira.. nekem is ez az egyik nagy félelem, hogy a barátomnak akivel majd lefekszem, nagy lesz :S
8/24 A kérdező kommentje:
Értem én ,hogy mit mondasz :)
De általánosságba milyen vékony vagy átlagos?
2012. jún. 2. 20:16
9/24 anonim válasza:
Tudok olvasni. És te tudod egyáltalán milyen egy normál pénisz? Nem hiszem...mert akkor nem kérdeznéd :)
10/24 A kérdező kommentje:
épp ez az ,hogy nem tudom!!!! :)
tudom ,hogy ciki ,de most mit csináljak ?
Szerinted ?
2012. jún. 2. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!