Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti is jártatok már úgy, hogy képet küldtetek lányoknak és dícsérgettek, hogy de helyes vagy és mégis inkább azt mondták, majd megtalálod a párod?
Figyelt kérdés
Ha tetszem nekik, akkor miért koptatnak le? Ezt a női logikát ki érti?! Szerintem csak kamuznak, de nem értem miért nem lehet őszintének lenni, el lehet mondani normális hangnemben, hogy bocsi nem vagy az esetem. Miért kell hitegetni feleslegesen abban a hitben, hogy helyes vagyok?
Most úgy érzem magam, mint aki egyszerre irtó ronda és egyszerre helyes. De inkább a ronda felé érzem magam, mivel mindig is annak éreztem magam.
2012. jún. 2. 17:42
11/11 A kérdező kommentje:
Miért ilyen lehetetlen küldetés egyetlen egy lányt találnom, aki szeret engem és én is őt viszont, aki legalább egy kicsit vonzó külsőre is?!
Nem értem másnak hogy jön össze.
2012. jún. 2. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!